anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sora mea mai mica are 14 ani, si si-a dat aparatul dentar jos acum 3 luni. Insa ia`au ramas niste pete pe dinti albe, ca si cum ar fi cariati deasupra locului unde avea bracketurile de la aparat. Foloseste o crema pe care i`a dat`o dentista, insa pana acum nu s`a vazut niciun rezultat. Nu stit vreo slutie la problema ei? p.s. dentista i`a spus ca e de la sucurile acidulate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AnyAda a răspuns:

Si eu port aparat dentar si mi s-a spus ca, dupa ce il dau jos, trebuie sa imi fac un periaj profesional sau, eventual, o albire de dinti, pentru ca vor ramane urme. Cred ca asta ar ajuta-o si pe sora ta.

| emi1998 a răspuns:

Si eu am avut aparat dentar și mi sa întâmplat exact la fel, dar după vreo 2, 3 zile a început sa îmi dispară. Dacă nu dispare, ar fi bine sa își facă o albire.

| mona a răspuns:

Sa foloseasca crema in continuare si petele vor disparea