| papushikadulcee a întrebat:

sora mea s-a trezit cu gatul stramb si a luat pastile, a facut gimnastica dar nu i s-a indreptat si o doare f rau.ca sa faca? help! funditsa...rapidddd

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Buna! Si mie mi s-a intamplat de foarte multe ori si tin minte ca mi'l indrepta mama si gata imi reveneam!

| SupraNatural20 a răspuns (pentru Cosminovici18):

Si eu am patit asa nu de multe ori depinde cum dormi, Cred ca tuturor ni s-a intamplat nu e nimic grav maine o sa fie ca "noua" isi va reveni complet si durerile o sa dispara.

| Cosminovici18 a răspuns (pentru SupraNatural20):

Tuturor ni se intampla sau ni s-a intamplat!

| foxsilver a răspuns:

Gel Bengay sau Voltaren aplicat pe zona respectica, si trece imediat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-o la mecanic!

| xBya a răspuns:

Zi`i sa stea linistita ca ii trece pana maine. Asta in cazul in care azi i s`a intamplat. Si eu am patit asa, si cred ca oricine pateste. Eu doar am facut cateva miscari cu gatul si a doua zi nici nu se mai cunostea. happy

| METALL2000 a răspuns:

Si unei prietene de-a mea i s-a intamplat si s-a dus la doctor si ii la indreptat fara sa o doara mai bine la medic decat sa te lasi pe mana parintilor sau alcuiva:* sper ca ti-am fost de folos

| Evilyn a răspuns:

" Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat." Asa se pare ca zice aici la intrebari. Cred ca ar fi mult mai usor sa mearga pana la doctor in loc sa astepte pana cineva i-ar da un raspuns care sa o ajute.