Ceau, draga
Daca ai observat ceva in neregula cu parul prietenei tale, este obligatoriu sa discuti cu ea.
Sa o intrebi daca ea se trateaza, sau nu.
Poate sunt doar oua moarte si uscate de paduchi ceea ce ai observat.
Caz in care nu vei lua si tu.
Saaaau, daca nu se trateaza, 1000 % ca ai sa iei si tu.
Oricum, pune pe cineva din familie sa te controleze de 2-3 ori/ zi dupa urechi si la ceafa.
Sa nu-ti fie rusine nici tie, si nici ei de astfel de intamplari neplacute.
Nu sunteti voi vinovate : paduchii se transmit ff rapid si igiena personala nu prea conteaza aici.
Insa trebuie sa te verifici si tu neaparat o perioada de 1-2 saptamani, si sa discuti cu ea direct : daca se trateaza sau nu.
P.S. uite cum se verifica ouale de paduchi de pe firele de par daca sunt moarte sau nu : le prinzi intre 2 unghii, ca pe un cos/ acnee. Daca nu pocnesc : sunt uscate, deci nu mai sunt un pericol. Trebuie doar curatate de pe par cu un piaptan des.
daca pocnesc intre unghii : BINGO.
Paduchii au dat mesaj : we'll be back.
Te-am tzucat.si ai grija de tine
Muta-te de langa ea asta in caz ca nu ai luat deja paduchi de la ea si ar fi mai bine daca ai spune directorului[garantat ca o trimite acasa ]
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Spune-i ca nu vrei sa contactezi si tu! i-ati piepten din ala des de paduchi, si daca ai luat scapi de ei cu gaz sau spirt(cu spirt am scapat si eu) iti pui spirt in tot capul si acoperi capul cu o punga stai asa o ora ei se vor sufoca si vor muri. la fel si ouale. sper ca te-am ajutat :*
Pai in fiecare seara cand ajungi acasa, pune un prosop mare pe pat si scutara-te in cap... Dupa ce faci baie freaca-te energic cu prosopul in cap si apoi uita-te pe prosop si vezi daca este ceva pe el..In cazul in care iei paduchi spala-te cu sampon special. Spune-i prietenei tale ca ai vazut ceva in capul ei si ca e mai bine sa stati la distanta
Va multumesc la toti pentru raspunsurile voastre chiar mi-e greu sa decid catre cine merge funda deoarece toate raspunsurile mi-au placut oricum va multumesc la toti:*
Carmen133 întreabă: