Tot timpul vor fi persoane certate cu bunul simt si care se cred perfecte astfel incat au tupeul sa jigneasca pe ceilalti.
Persoanele sensibile au cel mai mult de suferit pentru ca pun totul la suflet, Nu vei putea sa faci nimic impotriva acestor persoane decat sa le ignori si sa le arati ca nu-ti pasa ca te jignesc, Cu cat te vor vedea mai afectata cu atat te vor jigni mai tare. Ocoleste aceste persoane, in lumea asta sunt si persoane empatice nu toate sunt tupeiste si nesimtite.
Nu am inteles ce defect fizic ai dar incearca sa-l acoperi cu machiaj, astfel incat tu sa te simti bine.
Ceea ce trăiești dta se numește în engleză - stance-, poziționare. Se numește găina verde. Culoarea penelor găinii provine de la părinții ei. Dar așa se zice, poate că e doar anecdotă, că se mai întâmplă ca o găină să aibă pene verzi. Găinile sunt setate ca să ciugulească verde de pe jos, Văzând verde, o ciugulesc pe ea. O ciugulesc până rămâne fără pene, sângerează și moare.
De aceea nu te poate ajuta psihiatrul, el a fost educat să trateze oameni bolnavi, despre găina verde nu scrie în cărțile lui, și nu a întâlnit-o în saloane la țimbiribimbiri.
Ca să îți poți înțelege situația, să mergi la teatru, dar nu o dată, ci des.
Ce vei vedea pe scenă? Actori care recită un rol. Ca să nu îl uite, din cabina sufleurului, un sufleur ( și Caragiale a fost sufleur la teatru). Actorii joacă, râd, se strâmbă, se schimonosesc, se agită pe scenă, ca să facă pe spectatori să își schimbe starea de spirit. să se emoționeze și ei, să își ventileze emoțiile, să se întoarcă acasă cu sufletul schimbat în bine. Dar mai este ceva pe scenă.
Decorul. Fiecare piesă are nevoie de decorul ei. Exemplu. Moartea lui Isus putea fi așa. Să îl sugrume în pivnița închisorii. Nu ar fi aflat aproape nimeni. Dar era nevoie de spectacol pentru public. De aceea s-a ales o înălțime. Dar, dar, ce este mai important de important pe scenă?
Iluminarea. Sunt câteva reflectoare. și un mașinist undeva la etaj care le mânuiește în așa fel încât atenția spectatorului să fie orientată pe scenă acolo unde vrea regizorul.
Asta îți lipsește dtale. Să devii pe scena vieții, propriul maestru de lumini. Poate că ești găina verde dar dacă pui un filtru de culoare roșie la iluminarea ta, ce culoare va ieși.
cand combini toate cele trei culori primare obtii un neutru inchis, iar pentru ca intotdeauna in perechile de complementare avem aceste trei culori de baza, rezulta ca ele se neutralizeaza usor cand sunt amestecate impreuna;
Astfel, adaugi roșu, va ieși o culoare neutră.
Ce ai făcut cu mutra ta la revelion? Ai reușit să ajungi în centrul atenție. Cum ar fi fost dacă a fi avunt pe tine o fustă roșie? Super. Cum ar fi fost dacă ai fi jucat teatru, dacă se făcea o glumă pe socoteala ta, să răspunzi cu o glumă.
Să dau un exemplu din viața mea. Nu sunt petrecăreț nocturn. Dar acum 10-11 ani a fost nunta fiului meu Doru, 400 de invitați, limuzină americană, cort afară, la castelul de la Bonțida, 3 orchestre și așa mai departe. Hai să zicem că în sufletul meu sunt ca tine, îmi place mai retras, anonim, în colțul meu. Dar nu am vrut să ratez evenimentul, căci o dată se însoară fiul meu ( sper).
Și ce am făcut să rezist noaptea întreagă? Glume, dar atât de multe, că fotograful a spus că el a fost la foarte multe nunți, dar așa om vesel ca mine nu am mai văzut. Eram sau nu vesel? Dacă eram sau nu, că mă dureau enorm picioarele în pantofi strâmți, că picam de somn, asta numai eu știu. Important era ce a văzut fotograful. Așa că nu uita, iluminarea. De unde trebuie să iasă iluminarea? Din tine, așa cum zici- și foarte frumoasă-. Așa și ești. Să devii tu psihilogul la toți cei din jur. De ce râd? Să își descarce tensiuni. De ce îi determini tu inconștient să râdă? Fiindcă tu ești regizorul care creezi scena, fără să îți dai seama.
Dacă conștientizezi toate astea, și le pui în aplicare, devii sufletul vesel al petrecerii.
Dar să mergi la teatru.
Normal ca nu te-au ajutat. Nimeni nu poate sa te ajute, doar tu poti.
Multe persoane au trecut prin asta, care mai decare cu probleme si deficiente de intelegere diferite.
Lumea este rea, dar este si buna. Nu iti bate capul cu asta. Candva imi placea sa analizez comportamentul oamenilor si mi-am dat seama ca astfel de lucruri se intampla peste tot in lume, astfel incat... am renuntat.
Nu iti mai bate capul cu asta, te stresezi si "persoanele care se streseaza mor de tinere". Nu este nevoie sa crezi pe cineva, eu iti zic acum ca toate aceste probleme vin din cauza egoului tau, dar nu ma crezi nu? Insa asta nu este o problema, este ceva normal.
Trebuie doar sa atenuezi acea voce din capul tau, sa nu o analizezi, sa o lasi sa existe numai fara sa iti pese de ea.
Vrei respect? Nu o sa vezi asa ceva daca asta cauti. Lasa respectul sa vina la tine. Ar fi frumos o lume in care fiecare sa sara in ajutor, sa inteleaga unele situatii si sa nu sara cu gura cand cineva greseste, a cazut, s-a impiedicat, si-a rupt tricoul, are un cos sau pur si simplu nu ii sta parul bine (ca exemple). Ar fi frumoasa o lume in care chiar lumea se pune in locul tau si incearca sa inteleaga problema nu?
Nu mai sta agatata de problemele de revelion sau de alte probleme. Renunta la asteptari, pentru ca doar tu te consumi. Citeste o carte buna (de dezvoltare personala), in timp ce stai singura, sau chiar in public. Alunga orice gand din capul tau si o sa observi ca lumea se indeparteaza, ca tu te indepartezi si ajungi sa te vezi cumva din spate ca si cand tu faci parte din aceasta conexiune cu lumea. Cand o sa faci asta o as vezi ca toate problemele sunt conectate si ca sunt asa de mici, pe langa anii care ii mai avem de trait, incat nu are rost sa iti bati capul cu ele. O sa capeti un sentiment de siguranta si putere si o sa ai o pofta sa treci prin lucruri si mai grele, fara sa iti pese. Nepasarea este cheia
Iti urez succes, membra a liga dreptatii
anonimbay întreabă: