Esti stesata, obosita sau ai consumat un aliment neplacut si inca il mai consumi. Pei... daca stau si ma gandesc poti de exemplu sa stai calma, sa vezi o comedie ca rasul face bine, sa mananci cev asanatos cu vitamine ca de exemplu fructe si legume. poti sa mai dormi iar pe caldura sa faci un dus revigorant. dupa dus sa mai dormi ca sa te odihnesti. poti face cum fac chinezii ca sa se calmeze. ca un fel de meditatie. nu de aia scolara. adica stii cujm e pozitia? cred ca nu. uite asa:aseaza picioruldrept catre vagin piciorul stan dreabuie sa stea dupa piciorul drept. sau uitate la picioarele acestei imagini cum stau: http://www.yogaesoteric.net/......5991_8.jpg apoi cu primele trei degete de la ambele maini le faci cum le fcai la inchinare si apoi le pui pe genunchi asa cum sunt. dar cu degetele sus. si zici mereu: ammmmmmmmmmmmmmmmmmm. si astfel te vei calma te vei odihni.dar trebuie sa fie intr-un loc calm fara zgomote. am atata am prin cap.
Nu stiu dar calciul te poate afecta rau de tot, stiu ca se poate sa se intample sa ametesti atunci cand te ridici din pat sau scaun, eventual daca te dai in vreun carusel sa nu mai vezi nimic. cam asa se poate manifesta lipsa de calciu. nu refaci asta asa usor, ai nevoie de ceva tratament calumea.
Din moment ce nimeni nu stie sigur ce ai nu putem recomanda remedii. Iti recomand sa mergi la mai multe spitale sa faci analize, nu intodeauna sunt corecte.
Intreaba-ti doctorul daca ar putea fi posibil sa ai niste paraziti, stiu ca suna ciudat, dar in multe cazuri in care nimeni nu stie ce are pacientul se dovedeste a fi un parazit devina.
Lactatele sunt recomandate de asemenea legumele si fructele proaspete te pot ajuta sa iti revii repede. In afara de asta eu cred ca cel mai mult aici este vorba despre starea ta mentala. Din cauza ei ai slabeala asta
Maninca tot ce este bogat in fier si calciu(cred ca stii alimentele bogate in Fe si Ca?)ia incontinuare medicamentele,bea multe lichide,dar fara alcool, si mai cauta-ti si tensiunea ca sa nu fie f mica, sanatate