| Sunflower1503 a întrebat:

Buna, sper sa ma ajutati URGENT!
Acum 2 ani, la sport mi am indoit corpul si m au durut coastele cateva zile. Nu am luat in serios. Dupa cateva luni m au durut iar, pentru cateva minute si mi-a trecut. Tot asa m-a durut la cateva luni, si mi-a aparut o mica umflatura acolo. In stanga peste ultimele 2 coaste de jos. Nu m-a mai durut doar tot asa rar. De o luna ma doare in continu, destul de tare, si umflatura e mai mare. Nu am spus nimanui si nu m-am dus la doctor, deoarece nu imi place sa ma plang de dureri.De cand s-a marit umflatura, m-am si ingrasat fara sa mananc prea mult, si cand fac abdomene ma doare si mai tare.
Oare este splina marita sau de la ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Stef45 a răspuns:

Poti sa ai ceva fracturat sau rupt.Cel mai bine mergi la doctor, nu sa te plangi ci sa te tratezi sa nu ajungi intr-o situatie foarte nasoala dupa aia, eventual pe masa de operatie.

| Princess14022006 a răspuns:

Acum 2 ani... pare mult timp, nu te-ai gandit la faptul ca poatr fi din alta cazatura sau Doamne fereste altceva si mai rau la inima( stanga) sau la ficat ( dreapta)
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la doctor URGEN
Stiu, nici mie nu imi place sa ma plang, mi se pare pierdere de timpwinking, dar tu ar trebui sa mergi la doctor la o ecografie.
Succes!
Ps: Nu am vrut sa te sperii, dar mereu trebuie sa te gandesti mai departe de situatie.
Ps2: Sper sa nu fie nimic grav