| Lore_Loredana_1981 a întrebat:

Spune-mi te rog ce rezultate au dat pastilele de slabit? Te-ai mentinut sau ingrasat dupa ce le-ai intrerupt? Te rog, vreau sa stiu deoarece as vrea sa le iau si eu. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu-s bune pastilele, dau reactii adverse, iti recomand ceaiul de slabit Canadian Tea.E natural si fara reactii adverse.
Sau altceva ar mai fi ceaiul de ananas Dr. Ming(Te Pina)
Mai bune sunt ceaiurile de slabit decat pastilele.
Slabesti intre 3-4 kg pe luna.

| RAY a răspuns:

Alea sunt porcari,in primul rand afecteaza inima,ficatul, stomacul, si nu slabesc si taie foametea ceea ce duce la pierderea masei musculare, ce cool va fi cand vei fi gras dar fara masa muscuara apoi vei manca mult si vi pune la greu, multi au murit de la astea, vrei sa nu simti senzatia de foame, manca mai multa carne

| RAY a răspuns:

Ceaiurile nu slabesc, in fapt este doar faptul ca te deshidtrateaza aiurea, adica elimini mai multa urina ceea ce duce la nisip la rinichi