| alll3xandra a întrebat:

Buna,spune-ti-mi si mie ce pastile de memorie as putea lua pentru a invata mai usor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca iti place si vrei sa inveti nu ai nevoie de pastile.

| Fatamuntilor a răspuns:

Un somn bun, odihna sufiicenta! Consuma fructe si legume din belsug!
Sunt destule pastile pentru memorie, poti cere sfatul unui farmacist!
Dar nu uita ca nici pastile nu ajuta daca nu odihesti indeajuns si lasi totul pe ultima suta de metri pentru ca iti suprasociti creirul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MemoPlus si eu iau înainte de un examen, teză sau ceva nu-ți dai seama că te ajută pur și simplu o face, îți crește nivelul de concentrare si reții foarte ușor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Memoplus

| giony54 a răspuns:

Poti sa iei un produs naturist foarte eficient Energy&Memory care nu are efct secundar si se ia numai la nevoie cate 2 pastile dimineata cand esti in examene sau inveti si 1 la pranz, nu se ia seara, si vei retine foarte usor tot ce citesti si te poti concentra mai mult pe ce faci. Poti sa-l comanzi aici : http://www.mypurnutrition.com/products/energy---memory.

| Laariss a răspuns:

Eu am luat cu ceva timp in urma dar nu sunt bune de nimic. am luat Lecitina.

| RaspberryLover a răspuns:

MemoPlus.
Cavit (e bun si pentru calciu si iti da energie). happy
Dar te sfatuiesc, nu lua multe pastile asa, dintr-odata. Unei amice i s-a intamplat sa nu se mai poata concentra DELOC.

Daca nu ai nevoie de ele, eu te sfatuiesc sa nu le iei. Poate asa, ocazional, cand chiar nu poti tine minte unele chestii (mai ales perioadele testelor, tezelor...).

Sper sa te fi ajutat. Toate cele bune! :*

| alll3xandra explică:

Se apropie bacu si vreaua sa ma ajute sa retin mai repede

| alll3xandra explică:

Am sa incerc sa eu MemoPlus.Va multumesc

| LEDKIT a răspuns:

Lecitina

| roxanabbb29 a răspuns:

MemoPlus "un ajutor de invatat usor!"Spor la invatat!