Bună.
Întrebările sunt puse de cei care nu au suficiente informații, iar răspunsurile sunt date de cei care au date și le pun la dispoziția celorlalți.
Din câte cunosc eu, aici pe site sunt persoane specializate în domeniul medical, juridic, psihologie, jurnalism, inginerie auto dar și cei obișnuiți și răspund din propria experiență.
Pa, pa.
Gradul de expert i-l acorda echipa fondatoare din spatele site-ul TPU. Din cate stiu, in urma raspunsurilor bine argumentate date de un utilizator inregistrat, de gandirea sa echilibrata, matura, de experienta pe care o are de oferit celorlalti utilizatori, acesta este promovat ca exemplu. Cum spune si Legiuitoarea, sunt experti in multe domenii pe acest site si merita acest grad ca sa fie recunoascuti ca persoane de incredere. Invata mult la scoala micurutza2005 ca-ti va fi de folos in viata si poti da din invataturile tale si altora. Astfel vei fi expert pentru. tine insati si apoi in fata altora. Cum am mai spus, informatia inseamna putere. Fii puternica.
PT. AMAR de ce spui sa invat mult la scoala? de unde stii daca sunt la scoala sau nu, si cati ani am? ca nu inteleg, oricum mersi pentru raspuns.
Scuzati-ma acum! Am presupus gresit din nickname-ul de la profil. Vad ca sunteti mai in varsta un pic decat mine. Sanatate si numai bine. Weekend placut va doresc.
Eu sunt medic, dar asta nu are neaparat legatura cu numele de expert TPU. Acest titlu l-am primit fiindca adminii TPU au considerat ca raspunsurile mele sunt documentate si merita luate in considerare.
Da, pe TPU avem si persoane de specialitate, dar dv. ati facut referire la domeniul "sanatate". Noi am facut discutii pentru acest domeniu si am clarificat de nenumarate ori, ce inseamna a raspunde la acest gen de intrebari.
Nu exista raspunsuri prin care se recomanda un tratament "dupa ureche", sau "la recomandarea unui prieten, etc." Sant raspunsuri care recomanda intotdeauna consult medical de specialitate, cu precizarea ca am recomandat specialitatea corespunzatoare simptomelor acuzate prin intrebarea respectiva.
In cazul in care o intrebare se refera la o anumita afectiune, raspunsul nostru completeaza ceea ce medicul nu a facut din lipsa de timp, sau din alte motive, si anume am explicat boala respectiva, pentru ca cel ce a contractat-o sa inteleaga ce se intampla cu organismul sau.
Sau daca i s-a recomandat un medicament si a dorit sa stie mai multe despre acesta, iar am raspuns.
In cazul in care santeti de specialitate, ma bucur. pentru ca:
Aceste intrebari nu ar trebui sa existe, existenta lor demonstrand ca medicii nu-si fac datoria asa cum ar trebui... astfel incat pacientul sa nu aiba nici un fel de nelamurire in privinta bolii, tratamentului, timpului de vindecare, efectelor secundare, etc... ASA-I?
Te duci la medic, cu superioritatea ce-i caracterizeaza(false impresii) te consulta, vorbeste in gand cu mintea lui si-ti scrie o reteta spunandu-ti : IEI MEDICAMENTELE ASTEA... SI-TI TRECE.
Si multe alte asemenea moduri de a trata "cu respect" un pacient.
Si iata ca ar trebui sa fiti linistit(a) ca v-am satisfacut curiozitatea, pentru care ar fi trebuit sa formulati un altfel de intrebare...Sanatate... fizica si mentala...
dobrin1019 întreabă: