Ma emotioneaza povestea ta. Nu am mai auzit niciodata de asa ceva. Cred ca inainte sa mergi la psiholog, ar trebui sa mergi la doctor si endocrinolog, pentru hormoni. Cel mai important lucru pe care cred ca ai putea sa il faci e sa iti repari programul de somn. Daca ai reusi usor-usor sa dormi de la 00:00 la 9:00 sau ceva de genul ar fi super de tot! Incearca cand se apropie seara sa faci ceva fara telefon, sa citesti, sa desenezi, sa scrii o poezie. Sa ai lumina galbena in camera daca se poate. Icearca doar sa te culci cat mai devreme, nu pune alarma la trezit. Ai multe ore de recuperat din trecut. Dar trebuie sa fii super serioasa cu privire la asta si sa fii constanta si in weekend. Cred ca te-ar ajuta cu multe din problemele pe care le ai. In rest chiar nu te pot ajuta, e ceva nemaiauzit, dar iti doresc multa bafta si putere sa treci peste. Fata de multe alte persoane, nu imi dai impresia ca te plangi, desi ai probleme mari. Cred ca poti sa iti revii la normal si sa ai o viata super frumoasa, dar va trebui sa te straduiesti. Toate cele bune!
Mie îmi sună a depresie, cred că e cauzata de dereglările hormonale sau de la tiroida ..parul cărunt e cauzat de la stres, evita țigările și apucate de sport doar așa vei putea ieși din situația asta.alta varianta ar fi sa ieși cu prietenii și să te distrezi... daca nu ai prieteni apucate de sport. Indicat ar fi sa apelezi la un psiholog el va fi în măsură să îți spună dacă e cazul sa mergi la un psihiatru pentru tratament antidepresiv