| carliontzi a întrebat:

stateam in pat intr-o seara linistita, nu am facut efort inainte si deodata incepe inima sa imi bata cu putere parca vroia sa iasa de acolo nu stiu cum sa zic; m-am speriat stiti cumva din ce cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Cred ca ceea ce tu ai avut se numesc palpitatii. Cauta pe internet ce si cum despre ele.
Si o intrebare: nu esti cumva tahicardica? (adica daca ai peste 90 de pulsatii pe minuthappy ) Daca da, aia poate fi una din cauze.

| lora_9285 a răspuns:

Manifestarea pe care ai descris-o poate fi din cauza unei lipse de magneziu si potasiu. Este normal sa te sperii putin cand ai asemenea senzatii. Sfatul meu este urmatorul: daca se mai repeta, du-te la un control cardiologic sau cel putin fa un control la medicul de familie.

| DanutzVoda a răspuns:

Poate te-ai speriat sau poate ti-ai adus aminte de ceva urgent...se mai intampla...eu cand imi aduc noapte cand is deja in pat ca trebuie sa fac proiect, incep sa ma speriu, sa fiu stresat si imi bate inima
PS :poate fi si de la caldura