| noname_4196 a întrebat:

Buna stau de mult timp anonima pe acest site si azi m-am hotarat sa imi fac si eu cont. Problemele mele sunt urmatroarele:

Deci am 17 ani si nu am deloc sani, adica sunt plata. M-am saturat ca toata lumea sa isi bata joc de mine si sa ma jigneasca, plang de multe ori cand aud vorbe din astea, multi prieteni m-au parasit din acest motiv ca nu vor sa aiba o prietena fara sani ( sa zic asa). Imi doresc foarte mult sa pot sa imi fac o operatie cu silicon dar din pacate situatia materiala de abia imi permite sa traiesc de pe o zi pe alta...si nici nu am varsa necesara pentru a face acea operatie. Vreau o solutie va rog ca sa ii detarmin sa mai creasca si eu putin de la varsta de 14 ani tot asa au ramas si nu mai este nici o sparanta sa creasca.Ma simt foarte prost cand vad fete de 13, 14 ani cu sani mari si eu nu am deloc, nu ma putut purta niciodata o bluza decoltata din cauza sanilor...Va rog frumos dati-mi un sfat ce sa fac.Stiu ca sunt baieti care pot iubi o fata si fara sani dar acestea sunt foarte foarte rari intalniti.Help.

A doua problema este forma nasului meu este stramb ( va rog sa nu radeti), mai injos de nivelul ochiilor are ca si o "cocoasa"( nu stiu cum sa ii zic) si este stramb ma simt rau cand aud persoanele pe strada zicand "uite la aia ce nas are"...ma jignesc mute persoane din cauza asta si de aceea as dori sa il indrept daca se poate dar fara operatie ( rinoplastie) chiar nu imi permit.Niste sfaturi va rog frumos sunt cu moralul la pamant din aceasta cauza, daca stiti ceva tratamente pentru al indrepta va rog sa imi spuneti.

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
identitate
| identitate a răspuns:

Sanii... Aveti aceeasi preocupare pe care o au baietii in privinta dimensiunilor penisului!happySora'mea are sanii mici si nu am auzit-o niciodata sa se planga.Am mai vazut si alte fete care nu se plang si nu au complexe.In plus exista forte multi sani mici mult mai frumosi decat sanii mari si foarte mari.
E o fixa a voastra, a multora. O fosta iubita a insistat sa-i arat poze cu cea dinaintea ei.Intr-un final am acceptat.Prima poza era una facuta fetei si se mai vedea un pic... Ea a exclamat:"Mamaaaa!" asa ca am intrebat-o:"Ce, ochii?" Ea a spus:"Nu! Ce sani are!" rolling on the floor Si daca ea (care daca nu are sani mari si frumosi, 95% din fete nu au) a spus asa ceva ce sa mai zic?
E totul in mintea ta.Asa ca acolo trebuie sa cauti solutia. Iar cei care rad de tine nu sunt decat niste... de care nu trebuie sa-ti pese.Si daca nu ti-ar pasa nu ar mai face glume pe seama ta.
In plus, inca nu ti-ai incheiat cresterea si pot sa mai creasca...
Daca tu esti sigura pe tine nu o sa mai conteze deloc dimensiunile sanilor.happy
Nasul... E foarte sexy asa.Nu ai nevoie de nici o operatie. Fetele cu nasul ca al tau sunt sexy (asta pe langa ca sunt bune la pat happy ). Al meu tot stramb e.Am facut operatie (dar pentru ca nu puteam respira) si mi l-au deviat in partea cealalta, nu l-au facut drept laughing Mai am si o cicatrice de vreo 2-3 cm.Nu ma deranjeaza nici unul din "defecte", dimpotriva imi plac si ma si ajuta.happyFetelor le plac "baietii rai" iar baietilor le e frica de mine, nu comenteaza nici daca sunt in gasca, se fac ca nici nu o cunosc pe fata cu care sunt si nu raspund cand ii saluta. laughing As avea foarte multe exemple in care "defectele" imi sunt de real folos dar dupa aia spune lumea ca ma laud...happy
Idee e ca trebuie sa te concentrezi pe calitatile tale si sa nu bagi in seama defectele, mai ales ca foarte multe dintre ele sunt defecte doar pentru tine, ceilalti nu le vad asa. Exceptand cazurile de care vorbesti si carora nu trebuie sa le dai atentie (mai ales ca o fac ca sa uite de defectele lor).happy

13 răspunsuri:
| dulcik a răspuns:

Incearaca sa te accepti asa cum esti. Daca tu te iubesti nu ar trebui sa iti mai pese de parerea celorlalti.Cat despre sani ai rabdare poate vor mai creste in timp.Sa sti ca sunt foarte multi baieti pe lumea asta care adora fetele cu sani mici.Li se par mai delicati si frumosi. numai asculta ce zice lumea, fiecare persoana este frumoasa in stilul ei chiar daca are sani mici sau nasul nu stiu cum

| byutxa a răspuns:

Eu zic sa stai linistita. adica daca nu ai bani pentru operatsie nu cred ca mai ai ce face.

| MariuZ a răspuns:

Peste 20 de ani marimea sanilor si forma nasului n-o sa mai conteze pentru tine. Astea sunt preocuparile celor superficiali. Exista oameni pe lumea asta care te-ar iubi pentru cine esti, nu pentru cum arati. Frumusetea unui om nu se refera neaparat la aspectul lui fizic, la conditia materiala si tinerea pasului cu moda. Daca te supara cei care comenteaza despre subiectele mentionate de tine, inseamna ca te cobori la nivelul lor. Inceteaza! Esti frumoasa asa cum esti.

| →s ♥ ą← a răspuns:

Offsad nu fii trista sanii vor creste cred. dar daca nu asta e! Nici eu nu`i am cine stie ce.si numai fii trista nu baga in seama rautatzile oamenilorsad

| ForteGames a răspuns:

Cel mai bine ar trebui sa incepi sa te placi tu pe tine insati altfel nu te va place nimeni! Asta una la mana! Asa eram si eu! Pana sa accept cine sunt. Si doi ar trebui sa le spui sa se uite la ei, nu sa "vada paiul din ochiul tau, si barna de la ei din ochi sa nu o vada". Al treilea lucru nimeni nu e perfect, si al patrulea dar nu si cel din urma Dumnezeu tot ceea ce a creat a creat cu suflet, este frumosa creatia Domului, deci nu trebuie sa dramatizezi, sanisorii iti vor creste la timpul lor, depinde de fiecare persoana in parte de metabolismul acestiua, de multe lucruri depinde, cat despre nas, daca nu le place nu are decat sa nu se uite!winking

| estera_5905 a răspuns:

Buna ma numesc estera eu am 18 ani si vroiam sa iti raspuns la prima ta problema... nici eu nu am sanii mari si sincer si eu eram invidioasa pe fetele de varsta mea ca au sanii mari la aceasta varsa, am citit problema ta eu nu te pot ajuta decat sprijinindu-te moral asa cum am facut-o cu mehappy deci o persoana e frumoasa asa cum a dat-o D-zeu, tu ziceai ceva de niste implanturi mamale.(si eu ma gandeam la asta, motivul era situatia materila) dar sincer acum m-am hotarat cine ma place ma palce exact asa cum sunt cu sau fara sani! Nu te mai dezgusta trebuie sa intelegi un lucru mai ai ink un an in care sanii tai pot creste, eu sincer iti doresc sa gasesti intr-un final "linistea" si sa intelegi ca esti frumoasa exact asa cum esti! multa bafta incontinuare

| alexandru14 a răspuns:

Stiu ca poate iti va fi greu sa intelegi punctul meu de vedere, insa nu te lasa doborata de aceste defecte.Probabil ai auzit de multe ori ca nimeni nu e perfect, asa ca nu-ti fa griji.Trebuie sa te accepti asa cum esti si sa te gandesti ca pe langa tine, altii sufera inzecit(de foame, din cauza ca nu au familie, din cauza bolilor cumplite, pe care, saracii trebuie sa le infrunte intreaga lor viata). Inteleg ca iti e greu.Nu esti singura care este deranjata de aspectul ei fizic si de aceea tu trebuie sa dovedesti ca asta nu te poate impiedica sa iti traiesti viata pe placul tau! Lasa la o parte jignirile si criticile celor din jur, nu merita! Ai prieteni adevarati, cred eu.Asculta-i pe ei, iar celorlalti intoarce-le spatele cu zambetul pe buze.Ai familie, tineti-o aproape! Ai speranta!? Trebuie.Foloseste-o.
Ziceai ceva de operatii esteticethinking Multi nu sunt multumiti de cum arata si ar schimba multe.Chiar si euthinking Recunosc. Incearca si tu la 'o frumusete pe muchie de cutit', pff.
Bafta!
Sfat1: Mascheaza-ti defectele fizice prin buna dispozitie, optimism, zambet

| Pinkyyy;x a răspuns:

Nu trebuie sa bagi de seama toate prostiile
esti frumoasa asa cum esti.
si nu trebuie sa iei in consideratie
toate lucrurile rele ce se spun despre tine
trebuie sa fii mandra de trine ca esti ceea ce esti
si ca nu ai Doamne ferste vreun handicap.
cine te place sa te accepte asa cum esti
si pana la urma o sa vezi ca va rasari
soarele si pe strada ta:*
deci nu mai fi ingrijorata de chestiile astea
ca nu are rost
si cei care te jignesc nu iti sunt prieteni
rar gasesti pe cineva care sa iti fie prieten
si sa te vrea asa cum esti.
te pupic!love struck

| vintageheart a răspuns:

Nici eu nu sunt perfecta.De exemplu nu imi plac urechile mele insa ma consolez eu pe mine si imi spun:"Sa fi avut eu cele mai frumoase urechi din lume dar daca nu as fi auzit cu ele era totul degeaba.La fel si cu nasul tau:Sa ai cel mai frumos nas din lume dar daca ai alegii, nas infundat si tot felul de boli din astea ar fi complet inutil. Un lucru care tear mai putea ajuta este sa le privesti pe vedete cum sunt in realitate http://th3sha.wordpress.com/2010/02/15/minunile-machiajului/
Si inca ceva, un baiat te place pentru ceea ce esti in interior decat pentru ceea ce esti in exterior. Iar daca tu nu te respecti pe tine si pe corpul tau atunci nimeni nu te va respecta!
Sper ca ti-am fost de ajutor:)
PS:Nimeni nu-i perfect:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care te jignesc sint tembeli, nu ai de ce sa-i iei in seama. Iar cei care te-au parasit pentru ca nu ai "sini" e clar ca nu debordeaza de inteligenta si pe deasupra e prea mult spus ca-ti erau prieteni, erau doar parte din peisaj nu prieteni. Nu uita ca frumusetea este efemera. Aici e vorba de atitudine, de tine si nu de cum arati. Daca esti o fata inteligenta si sufletista, o sa ai mai multi prieteni decit o fata "frumoasa" da' proasta de da in gropi si acra ca o lamiie. Tine cont de astawinking

| Razvan a răspuns:

Asa ma uitam eu pe Discovery si am nimerit tocmai cand incepea "Politia Vestimentara". Primul lucru pe care l-am observat a fost ca desi prezentatoarea era imbracata, machiata tot ce vrei i se vedea nasul destul de "cocosat" care ii dadea un aer destul de intresant, in sensul ca era ceva nou, freshhee hee
Sa fii diferit e binebig grin
Iar cu sanii, nici sa nu te gandesti la silicoane.Si-a pus o colega de liceu(cu acordul parintilor) si a facut complicatiiraised eyebrowsNici sa nu te gandesti. Du-te la shopping si ia-ti o duzina de sutiene push-up dar silicoane sa nu iti puitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.cauta pe google. o sa gasesti multe metode care nu necesita operatie. dar nu stiu cate sunt eficiente 100%. majoritatea fetelor suntem complexate de lucrul asta.deci nu esti singura:)unele persoane spun ca Breast+ functioneaza, incearca-l si tu daca vrei si spune-mi si mie cum esti dupa 3 luni;)si eu as vrea sa incerc asta:P daca o sa folosesc eu inaintea ta aceasta metoda o sa te anunt;)
"pentru mine breast+ a functionat de minune. sanii mi s-au marit, sa nu mai vorbesc de fermitate si tonifiere. am folosit pastilele timp d 3 luni, iar acum sanii mei sunt mai fermi si mai rotunzi. e si asta o metoda naturala de infrumusetare a sanilor nu? plus ca nu am avut nici un efect secundar de la el."
asta spune o pers de pe http://www.apropo.ro/......ca-2619445
sper sa iti fie de ajutor rasp