| SelenaDesire a întrebat:

Stie careva alta metoda de a vindeca herpesul in afara de plasture? App, spuneti-mi va rog frumos si numele plasturelui! Multumesc. Dau si funda pentru. cele mai multe metode! love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Da, exista la farmacie o crema numita Aciclovir. Dai cu ea doar pe herpes si il usuca, acum depinde si de cat de avansat e herpesul. E ok sa dai cu crema aia cat mai de la inceputul aparitiei bubitei, ca sa treaca mai repede.

| hiphopbeatz a răspuns:

Cu crema de galbenele.(are caracter cicatrizant.)

pace!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am avut si eu luna trecuta si mi-am luat o crema de galbenele de la farmacie si mi-a trecut big grin
Iti dau un sfat important : Nu pune mana pe herpes.Nu il racai ca trece foarte greu.Fix asa am patit eu. L-am racait pana sa facut ditamai herpesu laughing
Daca il lasi asa fara sa pui mana si te dai cu putina alifie trece in 2-3 zilewinking

| Petronela a răspuns:

Buna! Poti sa-ti cumperi din farmacie:Herpestop, Aciclovir sau crema de galbenele(cea mai buna e cea Melkfett de la alpifresh, ti-o recomand e buna si nici nu e scumpa)Fundita?

| lays a răspuns:

Aciclovir e cel mai bun unguent pentru herpeshappy

| lays a răspuns:

Plasturele compeed e vreo 30 de lei si nici nu e bun:d.