| abi22 a întrebat:

stie careva cum sunt pastilele astea concentrate cu supa de varza? Ati auzit ceva de ele? A slabit careva cu ele?

Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Bună.

Nu am folosit aceste pastile,pentru că nu am nevoie să slăbesc.
Pastilele de slăbit,oricare ar fi ele sunt nocive și fac foarte rău organismului. Le-a folosit mătușa mea și nu a dat rezultate,a îmbolnăvit-o de ficat și stomac.
Dacă vrei să slăbești sănătos, du-te la un nutriționist.
Trebuie să ai o alimentație foarte corectă și săracă în calorii și sănătoasă și să faci foarte mult sport, zilnic.

Numai bine!
Succes!

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Mamanca salata de varza este mai buna

| bambi12313 a răspuns:

Sincer nu am auzit de ele insa daca vrei sa slabesti cu pastile iti spun sincer sa n-o faci intr-adevar vei slabi insa dupa ce vei face pauza te vei ingrasa mai mult am o matusa care a vrut sa fie foarte slaba la nunta ei si a reusit era ca o papusa barbie insa dupa cateva luni nu o mai recunosteai era foarte grasa si asta pentru ca slabise cu ele si dupa ce a reusit a intrerupt acele pastile in cazul in care tu doresti sa slabesti du-te la o sala de sport sau alearga de una singura sau fa sport chiar in camera ta e mult mai sanatos fata de acele pastile facute numai pentru a putea scoate cineva banii pe ele sportul e mult mai sanatos

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te slăbesc!
Învaţă să mănânci printr-o alimentaţie săracă în calorii şi mişcare zilnică fizică.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

| Esperança a răspuns:

Stiu un singur lucru: Pastila de slabit=crima!

| a1doru a răspuns:

Ca sa vezi cat de bune sunt; a fost interzisa publicitatea pentru ele!rolling on the floor