| georgia65 a întrebat:

Buna stie cine un pishoterapeut in londra daca stiti dati un nr de telefon sau o adresa dar sa fie roman va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Și chiar te aștepți să știe careva un "pishoterapeut " din Londra? Și să fie și român? Stăi puțin... stai la Londra și nu știi engleza? De ce dracu ai plecat din țară atunci?

| georgia65 explică (pentru Kazimir):

Da mai dar e alta treba cand vb cu un roman si intelegi exact ce ai de facut si nah nici nu poti sa te deschizi in fata unui strain sa-i spui problema ta pentru ca stii si u cum suntem noi romani vazuti in strainatate aici e vb de o problema care e greu de zis la oricine team lamurit? e vb de fobie daca stii cei aia.si sincer am fost pe aici la doctori iti iau analize iti zice sa vii dupa doua zile sati zica ca esti perfect sanatoasa laughing)in alea 2 zile am avut hemoragie tare no? stii de ce no pentru ca suntem staini si nu te baga in seama si nu am chef sa ma duc la un pishoterapeut sa-si bata joc de mine ai inteles acum sau tot tare in gura esti...laughing

| Kazimir a răspuns (pentru georgia65):

Tl,dr

In fine tot tare in gura esti laughing

În tastatură vrei să zici. N-ai vrea să mă cunoști în viața reală. Am abilitatea de a face persoane să plângă.

Wooow u esti nebunnn laughing sa mori u faci persoane sa planga ha ha ha, canta la alta masa hai pa pa

Învață gramatica limbii române te rog apoi stăi pe site-uri de genu. Sau te cari la clopoțel.ro

Ha ha ha citesteti rasp si apoi mai vedem cine ramane si cine merge la clopotel aaa si dupa cum iti ziceam CANTA LA ALTA MASA sau de unde esti u nu se aude bine laughing laughing laughing hai hai fa pasi

Apropo de ce drecu nu-ti vezi u de treaba ta eu nu stiu sau iti place sa te bagi asa inseama neintrebat daca nu stii rasp la intrebarea mea ce tot te bagi in seama ca "desteptul"? pot sa stiu si eu sau u nai treaba pe aksa laughing

Pe lângă faptul că ești extraordinar de proastă mai ești și analfabetă. Pot trage concluzia că arăți mai groaznic ca un cur de babuin.

Da da si mata arata foarte bine la ce fata ai u laughing bai dobitocule vezi de treaba ta si nu te mai baga in seama