Uite ca am auzit si despre asa ceva. De obicei se vrea mărirea lor. https://elysium.ro/reducere-mamara/
Cu o simpla cautare puteai gasi si tu.
Toate clinicile de estetica fac asemenea operatii si preturile difera de la pacient la pacient in functie de corpul fiecarei femei, de riscurioede sanatate pe care le are deja si cat de mari sunt sanii samd.
Cauat un centru de Chirurgie estetica si reparatorie in orasul tau sau cat mai aproape de orasul unde stai si vezi pretruile lor.
Vad ai internet, cauta clinici, dar cred ca pe la Bucuresti ai gasi ceva.
Ca idee ce sini ai de vrei sa micsorezi ce masura ai? Poate nu este nevoie de asa ceva.
Recomand Turcia, daca nu vrei ca sfarcurile tale sa "aplaude".
Cunosc fete care si-au facut aceasta operatie in tara. Pentru a putea fi realizata, sfarcurile sunt scoase, pielea este intinsa, excesul de piele este taiat, apoi sfarcurile sunt repozitionate.
In Romania, poti ajunge sa ai sfacuri pe post de "antene de sateliti", care tintesc spre cer, sau alte locuri ne-naturale, chiar grotesti.
In Turcia, la un spital privat, te-ar costa maxim 6000 eur o astfel de operatie, si rezultatul va fi unul cat mai aproape de "natural". Acolo, medicii au foarte multa experienta in domeniul esteticii, pretul include 2 saptamani de cazare la un hotel de 4 stele (din cate imi aduc aminte) pentru tine + inca o persoana care te va insoti.
Iti trebuie pasaport + viza pentru vizita in Turcia din cate stiu. Pasaportul temporar (in acest caz) il poti obtine online.
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
Ochialbastri99999999 întreabă: