Acum are sens. atunci le poti lua dar daca ai de exemplu dureri de cap puternice ar trebui sa le opresti pana aflii cum sunt analizele
Nu stim, intreaba l pe medicul de familie, suna l maine sau mergi la el
Nu trebuie sa iei anticonceptionale in acest caz, recomand Normens. Trebuia sa anunti medicul legat de problema ta
El mi-a recomandat anticonceptionalele si analizele pentru trombofilie. A zis ca nu influenteaza, dar eu am citit pe net ca poate urca valorile la trombofilie.
Da, poate urca valorile la trombofilie, dar nu asta este problema ci ca administrarea anticonceptionalelor poate cauza probleme daca diagnosticul de trombofilie se confirma. Daca vrei doar pentru reglarea menstruatiei, Normens este mai bun si nu este deloc riscant pentru tine. Riscul este intr-adevar mic, dar de ce sa risti fara motiv? Eu nu as recomanda sa iei anticonceptionale, este surprinzator ca medicul tau a facut asta
Am avut si alte probleme, am pierdut o sarcina si am fost si operata.
Mi-e rau de la anticonceptionalele clasice si mi-a dat Cerazette pentru sangerarea intre menstruatii. Am ramas cu aceasta problema in urma operatiilor.
De la Cerazette, ma simt bine. Vreau sa merg maine dimineata sa imi fac analizele de trombofilie, sper sa nu interfereze cu anticonceptionalele.
Nu "interfereaza". schimba putin de tot valorile, dar daca medicul stie ca le iei, poate interpreta corect analizele, nu este o problema. Mult succes si sper sa iti iasa bine analizele
Multumesc frumos. Am fost de dimineata si mi-a recoltat sange. In 15 zile lucratoare primesc rezultatul.
Multumesc frumos pentru indrumare si sfat.
Acum are sens. atunci le poti lua dar daca ai de exemplu dureri de cap puternice ar trebui sa le opresti pana aflii cum sunt analizele
Andra_3863 întreabă: