| Maryzzz a întrebat:

Stie cineva de ce catelul meu (doberman) e foarte 'obosit', doarme mai mereu. si sub bot..adica "barba" lui are un fel de sfera. ceva ca? umflat? a fost asa acum vreo doua serii si pana dimineata si'a revenit. se lingea singur pe nas asa..si mai avea si bale cate o data... stiti ce are? sau ce sa ii fac?
mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandrajasmin1 a răspuns:

Pai cred ca ar fi bine sa-l vada un medic mai ales daca spui ca este obosit si doarme mai mereu. poate are o infectie la botic sau e racit... cam atunci cainii dorm tot timpul... cel putin asa e la catelusul meu care e pinchesr (doberman in miniatura sau pitic) sper ca te-am ajutat.aa iar pastile nu ii da dupa auzite decat daca sunt vitamine (cum ar fi Biotina )

| Maryzzz explică (pentru alexandrajasmin1):

Mersi! El si, a revenit, manaca acum bea apa,, are energie dr chestia aia sub botic tot e acolo.

1 răspuns: