E de preferat sa-l intrebi pe ginecologul care ti-a prescris-o. In principiu dupa 3 zile, dar nu e bine sa faci dupa ureche
Da.dar problema este ca nu mi-o prescris-o doctorul...
Atunci du-te macar acum, in ceasul al doisprezecelea la un ginecolog cat mai bun, sa te ajute sa depasesti nebunia comisa
Dar ce este asa de rau..am intrebare la farmacie..stiu ca nu este buna pentru organism dar era necesara
:d
Fiindca este o bolba cu hormoni, fiindca jumatate din femeile care au nevoie nu au de fapt voie sa o ia, fiindca jumatate din femeile care o iau indicata de ginecolog au reactii adverse serioase, iar cateva ajung sa-si piarda capacitatea de a avea copii, sanatatea si chiar viata. Fiindca ginecologul alege, in urma consultatiei ginecologice cel mai potrivit preparat (din cele 3 existente pe piata) si o schema personalizata de adminstrare. Luata dupa ureche poate avea efect contarceptiv zero si doar reactii adverse. Fiindca 6 luni vei avea tot felul de reactii adverse si in aceste 6 luni va trebui sa faci minim 3 consultatii ginecologice amanuntite. Fiindca viata ta nu va mai fi chiar la fel niciodata dupa aceasta administrare, mereu vei sta cu frica in san
Bună.
Cel puțin după 48 de ore după administrarea pilulei de a doua zi.
Pa, pa.
Bună!
Având în vedere că "pilula de a 2-a zi" poate genera efecte adverse chiar şi după 5 zile, ar fi INDICAT ca să NU iei antibiotic timp de 7 zile de la administrarea "pilulei".
Oricum, cel puţin 3-4 zile să fie între ele...
Toate cele bune.
Ciovy întreabă: