| Teddy10 a întrebat:

Stie cineva un medic dermatolog bun in Cluj Napoca? Am o problema cu acneea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Clinica privata? Cand nepoata mea avea probeme, mama ei o ducea la Interservisan (in Ghiorgheni)
http://www.interservisan.ro/specializari/dermatologie

Sau poti cere trmitere de la medicul tau de familie la cabinet de stat, si nu platesti.

| Teddy10 explică (pentru Fatamuntilor):

Nu ma intereseaza in mod speciala daca e cabinet privat sau particular. M-ar interesa mai mult numele unei medic cu ajutorul caruia cineva chiar a obtinut rezultate. Un medic bun. Nepoata dvs si-a rezolvat problema la interservisan?
Multumesc!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Teddy10):

E una din cele mai bune clinici particualare din Cluj. Mama ei o ducea acolo.Are mai multe ramuri, printe care si cea cautata de tineCauta in linkul dat de mine, vei gasi
Dar trebuie sa platesti

| Fesnic_Raluca_1995 a răspuns:

Sfat:aplica ulei de nuca de cocos pe fata si maseaza pana intra in piele! Contiuna asa un timp mai lung! Am auzit ca intr-adevar este "magica"

| Teddy10 explică (pentru Fesnic_Raluca_1995):

Multumesc pentru sfat!