| um0215 a întrebat:

Stie cineva unde se fac teste de provocare bronsica cu metacolina (de preferat in zona Cluj-Napoca)? A mai facut cineva? Cat costa costa un astfel de test (daca este decontat de CAS) si in ce consta procedura! Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Daca il veti face in cadrul unui spital/policlinica de stat veti beneficia de el gratuit, daca sunteti asigurat medical.
http://www.i-medic.ro/boli/astmul-bronsic

| Felix65 a răspuns:

In Cluj, la Opticris costa 50 de lei,la cabinetul de pe Dorobanti, aproape de Tribunal(mai este un cabinet si pe Eroilor ). Iti recomand sa faci programare la d-na dr Rodica Medesan, foarte buna si amabila.

| Felix65 a răspuns:

Scuza-ma,nu stiu cum a intrat la tine raspunsul meu pentru altcineva care avea nevoie de o consultatie oftalmologica! Pentru tine - Clinica de ftiziologie, str Hasdeu, fireste din Cluj-Napoca. Cauta aceasta clinica pe Google!

| um0215 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Felix, m-as mira sa aiba, deoarece am fost atat la Spitalul Militar cat si la Clinica de Alergologie... Aia de la SM mi-au dat trimitere pentru SMC din Capitala, dar, din anumite motive, nu vreau sa merg acolo...
Alte sugestii? happy

| um0215 explică:

Va rog, daca a mai facut cineva sau stie despre ce-i vorba, sa-mi explice si mie cum se face.