| Rossa8807 a întrebat:

Buna, stie cineva vreun remediu pentru viermisori la adulti? ..Momentan nu pot lua pastile din cauza unor probleme, ce remediu imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

"Argila este un antiparazitar puternic si cel care o folosește va constata aceasta prin examinarea scaunelor." Citat din Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale" de Jean Valnet
De asemenea usturoiul este indicat de același autor in caz de ascarizi, oxiuri, tenia.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este bun usturoiul, de acesta luam cat am locuit cu parintii, inca de cand eram mic.

| anonimg a răspuns:

Mergi la medicul de familie, și nu lua nimic altceva decât ce-ți recomandă el (sau cel la care te va trimite).
Problema ta necesită investigații dar si un anumit tratament luat pe o perioadă de timp. Apoi necesită verificări să se vadă dacă a dat rezultate. De altfel medicul va ști și ce medicamente să îți recomande ca să nu se interpună cu cele pe care le iei deja.

Mai există varianta să urmezi un tratament naturist. Dar nu cunosc mimic de felul acesta.

| LPCTSTR a răspuns:

Usturoiul, good old usturoi.
Am dat si eu de acesti viermisori (mai specific oxiuri) si am primit tratament.
Insa de ce nu poti lua pastile?
Cu paraziții nu-i de joacă, ia tratament cât mai rapid.

| RoCkKiD a răspuns:

Mergi la medic si iti va recomanda ceva ce nu interactioneaza cu afectiunea ta.

| RobertMoon a răspuns:

Da. Ceai de anason, căței de usturoi, curcuma.

| wolfy_7097 a răspuns:

Am avut si eu am încercat tot felul de pastile timp de o luna si nu numa pastile ci si siropuri... nimic intr-un final mi-a propus cineva sa incerc metoda alcolica si vreau sa spun ca dupa doua zile in care mam distrat într-o sambata seara cu o sticla de alexandrion eram ca nou, așa a funcționat la mine, dqr nu strica sa încerci, sănătate.

| Numeexistent a răspuns:

Sa nu mai mananci porcarii