Simptomele tale pot fi de lupus cutanat, dar pot sa nu aiba nici o legatura cu aceasta boala. Daca esti diagnosticat cu lupus cutanat, boala poate stagna in acest stadiu, sau poate afecta in timp organele interne. Dar faptul ca ai niste leziuni pe nas si frunte nu este obligatoriu semn de lupus, diagnosticul necesita niste analize de sange
Exista sute de boli care dau pete pe fata, unele in fluture, precum cele din lupus, fara sa fie lupus. Pe de alta parte, lupusul poate fi doar cutanat (adica sa ai doar leziuni pe piele) sau sistemic (in care boala afecteaza si organele interne)
Aha...eu am pete pe fata, in zona nasului si frunte, si pielea mi se ia, in rest is 99% sanatos nu am probleme cu organele, imi mai poti da cateva detalii referitor cu problema mea?
Bine va multumesc
Simptomele tale pot fi de lupus cutanat, dar pot sa nu aiba nici o legatura cu aceasta boala. Daca esti diagnosticat cu lupus cutanat, boala poate stagna in acest stadiu, sau poate afecta in timp organele interne. Dar faptul ca ai niste leziuni pe nas si frunte nu este obligatoriu semn de lupus, diagnosticul necesita niste analize de sange