Buna, pot sa iti zic ca nu este painea principal obiectiv la kilograme, doar daca consmui foarte mult si in cantitai cu unt etc etc, uite aici http://www.avantaje.ro/articol/adevaruri-si-mituri-despre-paine-1138756 Succes!
Pai depinde, daca ai intoleranta la gluten nu ar mai trebui sa o consumi pe o perioada mai indelungata de timp cel putin un an dar eu iti sugerez sa mananci moderat paine si sa nu o consumi cand mananci de exemplu orez sau cartofi. cred ca te vei satura si fara paine si poti sa iti introduci incetul cu incetul in alimentatie leguminoase, linte naut, care iti tin si de foame si te ajuta si la digestie aceasta e parerea mea, tu faci cum vrei
Mananci atat cat iti trebuie la o masa cu diferite cirbe de legume sau legume in general. Poti manca dimineata doua felii, la pranz si seara la fel.Trebuie deci sa eviti excesul de paine adica la senvich-uri cu diferite produse alimentare.Trebuie sa eviti cartofii prajiti, grasimile in general, o dai pe salate de fructe si sucuri naturale. Cam asta ar fi.
Niciodata sa nu scoti painea din alimentatie. Cauta dar sa consumi numai paine neagra. Painea alba doar te umfla in burta. 2-3 felii de paine neagra(integrala, nu colorata) face cat o paine alba. Cauta sa mananci sanatos -cat mai vegetarian cu putinta; pentru ca regimul acesta aduce greutatea la normal fara a fi necesare cure de slabire.
Buna!
Pai incearca sa consumi cate 2-3 feliute de paine la o masa.
Poti incerca painea integrala, neagra sau cu seminte.
Pa, pa!
VulpeaDinUmbra întreabă: