| Fumiko a întrebat:

Buna,stiti ceorapi speceal pentru varice,aia care iti stau fix pe picior(foarte stransi).Eu port foarte des dinastia chiar daca nu am probleme, intrebarea mea este ce rau iti pot face ceorapi astia fara a avea probleme, varice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Chiar acum ceva timp (3-4) zile, a fost dezbatut acest subiect la Teo show in legatura cu purtarea ciorapilor pentru varice.
Acesti ciorapi se gasesc in farmacii, dar trebuie sa te vada medicul si apoi sa iti recomande tipul de ciorap corect pentru tipul de varice piciorului tau!
Exact ca si medicamentul luat dupa ureche, si ciorapul pentru varice iti poate afecta piciorul.
Deci, cere sfatul medicului.
O zi bunahappy

| Fumiko explică (pentru caramela):

Eu nu am probleme cu varicele, tocmai de acea am intrebat pentru a nu ma inbolnavi di cauza ca port si nu am nimic happy

| caramela a răspuns (pentru Fumiko):

Pai nu mai purta daca nu ai probleme.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca nu ai probleme cu varicele impiedica circulatia si corpul se oxigeneaza mai greu. De aia spune medicul sa nu porti lenjerie stramta.

| 1Q a răspuns:

Nu il asculta pe salontanul ca el nu este medic si habar n-are, scrie si el raspunsuri sa devina campionul zilei, auzi la el sa se oxigeneze corpul, ca el respira prin picioarelaughing)

singura problema la acesti ciorapi ar fi ca nu se face circulatie sangelui si abia atunci o sa faci varice

| Fumiko explică (pentru 1Q):

Respira prin picioare laughing laughing laughing

| K0sti a răspuns:

Ceorapi speceal?
Asta in ce limba e taicule?

| cristimihailov a răspuns:

Tinand presate picioarele vor afecta circulatia periferica a lor, micsorand cantitatea de sange si putand sa duca la probleme cu capilarele.

A doua chestie ar fi ca iti da tie un sentiment de presat mereu.

Licrurile cu utilizare medicala ar trebui sa fie utilizate atunci cand e este cazul.

Char si asa, la varice, acesti ciorapi sunt mai mult estetici, ele nu prea vindeca varicele, ci doar le preseaza.