| Miley a întrebat:

Stiti ceva cu ce pot scapa de cosuri? Dar nu mi si mi de creme.

Dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ѕოiℓε01 a răspuns:

Cel mai usor mod de a incepe un tratament naturist pentru acnee este sa te uiti in cosul de cumparaturi sau in frigider. Plantele, fructele si legumele sunt alternativele perfecte pentru tratamentele obisnuite pentru cosuri.
Poti incepe cu tratamentul pe baza de aloe vera. Aloe vera are proprietati antibacteriene, iar pulpa, un lichid incolor sub forma de gel, actioneaza ca antiinflamator si vindeca iritatiile pielii. Aloe vera reduce secretia de sebum si previne aparitia cosurilor. Aplica gelul direct pe cosuri.
Castravele este delicios in orice salata sau sandwish. Insa, este extrem de eficient in curatarea fetei si sporeste elasticitatea pielii. Poti taia felii castravetele si sa le aplici pe cosuri. Castravetele are o actiune benefica si ca masca pentru ten. Poti amesteca castravetele cu laptuca si morcov pentru a-ti face o masca.
Sucul proaspat de lamaie - bun pentru limonada in zilele fierbinti de vara – poate fi folosit pentru spalatul fetei. Curata-ti tenul cu suc de lamaie, iar apoi c lateste tenul cu apa curata. De asemenea, poti folosi caise proaspete.
Un alt tip de masca faciala, putin mai greu de obtinut, este cea pe baza de iaurt si tarate. Amesteca-le pana obti o pasta omogena, iar apoi aplica amestecul pe intreaga fata. Taratele curata profund tenul.
Plantele ca papadia, hamamelis si trifoiul rosu sunt excelente in tratarea acneei.
Desigur, consumand multe fructe si legume se reduce riscul aparitiei cosurilor.
Sper ca te-am ajutat funda?

8 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Lamaia e foarte buna pentru a usca cosurile.Pentru prevenirea si tratarea lor, daca zici ca nu vrei creme, incearca mastile pe baza de argila(gasesti praf de argila la farmacii si te invata cum sa o prepari) si ceaiurile de urzica si "trei frati patati". Cauta despre asta pe net si o sa primesti mai multe informatii.
sper sa te ajute raspusnul meu.Pahappy

| xMoonlight a răspuns:

Buna! Cu timpul vei scapa de aceste mici imperfectii, dar eu zic sa incerci ceva care te va ajuta si pentru curatarea tenului care dealtfel am folosit-o si eu si a dat roade in sensul ca nu au mai aparut prea multe cosuri.In fiecare seara spalate cu sapun pe fata bine, apoi clateste cu apa calduta iar la final te stergi usor cu prosopul.Asta te va ajuta foarte mult si pentru igiena ta. O zi buna:* Pa pa

| SussieLex a răspuns:

Buna, si eu am avut multe cosuri dar acum mi'au mai disparut...si eu am folosti o gramada de creme si nu'mi treceau deloc.ba chiar imi apareau din ce in ce mai multe. cand am renuntat la ele au inceput sa'mi dispara, si de atunci nu ma mai dau cu nici o crema.ma spal dimineata si seara pe fata si am grija sa nu pun mana murdara pe fata...si acum mai foarte putine!
Nu stiu daca va functiona si in cazul tau dar poti incerca
bafta.happy

| PanteraRozz a răspuns:

Paii...
Ai putea sa iti tii fruntea descoperita in caz ca ai bretonbig grin
Si da iti zic o crema. dar e foarte buna[la mine a functionat] e de la vichy si se num normaderm. costa in jur de 24 de lei la 100 ml [in maxim 2 saptamani iti dispar cosurile de pe fata]
Sper ca te'am ajutat happy

| DjAnnaLove a răspuns:

Totusi eu iti spun sa folosesti o crema de galbenele sau, taie o felie de portocala si date cu ea unde se afla cosurilewinking

| Chox a răspuns:

Mama mea folosea urina pe post de crema acum 25 de ani.
Mi-a zis ca a functionat.

| madalina_8111 a răspuns:

Eu it recomand o solutie de la farmacie num. „aknesol", care sigur o sa te scape de ele, garantat, si eu am avut foarte multe si dupa vreo doua saptamani de tratament mi-au disparut complet

sper ca ti-am fost de ajutor

papa