Daca doctorul deja i-a recomandat pastile, cum sa ia altceva? Gandeste-te ca tu ai 15 ani, nurofen forte este suficient de tare pentru tine.
Am trecut prin asa ceva de 2 ori, 2 operatii. Nu simti nimic, iti face anestezie insa perioada de dupa o sa fie un pic nasol...
Nu vreau sa te sperii asa ca nu o sa-ti spun nimic. Asculta foarte bine ce spune doctorul si totul va fi bine!
Insa pentru dureri... imi pare rau, 4-5 pastile / zi chiar e mult...
Nu ma sperii ) ca dupa mine as scoate toate maselele si toti dintii numai sa nu ma mai doara
) dar vreau sa stiu la ce sa ma astept inainte sa vina momentul...
Si acum sa fiu cat se poate de rea... Daca nu o sa mai ai dinti in gura si nici masele, nu o sa o zgari... IF U KNOW WHAT I MEAN ahahhaa, imi pare rau daca te-a deranjat, am citit intrebarile lui Cancelled si se pare ca m-au afectat ))))
Un medic stomatolog bun gasesti in Constanta Dr Resit Ayla, poti intreba aici online despre problemele tale dentare http://dentoplus.ro/intreaba-medicul-stomatolog/
Da, stiu ceva ce te poate ajuta! Mergi la farmacie si cumpara AULIN! Te va lasa durerea imediat si este destul de puternic! Sa ma anunti daca a functionat