Daca doctorul deja i-a recomandat pastile, cum sa ia altceva? Gandeste-te ca tu ai 15 ani, nurofen forte este suficient de tare pentru tine.
Am trecut prin asa ceva de 2 ori, 2 operatii. Nu simti nimic, iti face anestezie insa perioada de dupa o sa fie un pic nasol...
Nu vreau sa te sperii asa ca nu o sa-ti spun nimic. Asculta foarte bine ce spune doctorul si totul va fi bine!
Insa pentru dureri... imi pare rau, 4-5 pastile / zi chiar e mult...
Nu ma sperii ) ca dupa mine as scoate toate maselele si toti dintii numai sa nu ma mai doara) dar vreau sa stiu la ce sa ma astept inainte sa vina momentul...
Si acum sa fiu cat se poate de rea... Daca nu o sa mai ai dinti in gura si nici masele, nu o sa o zgari... IF U KNOW WHAT I MEAN ahahhaa, imi pare rau daca te-a deranjat, am citit intrebarile lui Cancelled si se pare ca m-au afectat ))))
Un medic stomatolog bun gasesti in Constanta Dr Resit Ayla, poti intreba aici online despre problemele tale dentare http://dentoplus.ro/intreaba-medicul-stomatolog/
Da, stiu ceva ce te poate ajuta! Mergi la farmacie si cumpara AULIN! Te va lasa durerea imediat si este destul de puternic! Sa ma anunti daca a functionat
Carmen133 întreabă: