| Asasasasasaa123 a întrebat:

Buna! Stiti cumva cum pot face rost de fisa medicala (dosarul medical) daca a mea e pierduta? Faza e ca am nevoie de vaccinari dar doctorul de famile la care trebuia sa fiu nu mă are trecuta in registru. Pana la 6 ani am locuit in alt oras si am avut alt medic de familie iar dupa ce m-am mutat, m-am trecut la mediul de aici(dr. M) împreună cu fratele meu. Intre timp dr. M s-a pensionat si i-a luat alt doctor locul si pacientii(dr. C). Si faza e ca de vreo 5 ani nu am mai mers la medic ca nu am avut nevoie si acum ma trezesc ca nu sunt trecuta in registru si ca nu imi gasesc dosarul. Si faza e ca fratele meu e trecut si pe el il găsesc chiar daca si el a mers la fel de multe ori ca mine.
Acum mi se zice sa iau legătura cu doctorul din orasul trecut, la care am fost pana la 6 ani, dar eu stiu sigur ca toate dosarele au fost aduse aici.

Va rog daca aveti vreun sfat sa ma ajutati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MihaiSpeedster a răspuns:

Oare medicii de familie din Ro au obligația să păstreze în arhivă toate fișele?

| Asasasasasaa123 explică (pentru MihaiSpeedster):

Din moment ce păstrează o arhiva cu toti pacienții ma gandesc ca da. Ei trebuie sa aibă grija de documente, ca astfel de ce le mai cer?