anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti cumva de la ce ar putea sa mi se zbata ochiu, de duminica dimineata tot nu se mai opreste. Si ce as putea sa iau sa-mi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InoKo a răspuns:

Eu stiu ca cind mi se zbatea mie ochiul, medicul oculist mi-a zis ca muschii sunt incordati de la multele ore petrecute la Tv, calculator, citind. s. a. m. d. poate fi de la faptul ca stai mai mult in intuneric, mai iesi la lumina.mai mult.Antreneazal,de exemplu uitate 10 min la un obiect in apropiere si apoi alte 10 min la un obiect in departare. e important insa un consult medical.ca sa te asiguri ca problema nu e ceva mai grav.Multa sanatate.

3 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Medical poate sa insemne o lipsa de calciu sau magneziu, iar din ce spun babutele... ochii te anunta ceva de rau sau bine.

| gigicu01 a răspuns:

Si mie imi face la fel ochiul, dar nu chiar tot timpul.

| vali9 a răspuns:

Ai lipsa de calciu.