| MarySille a întrebat:

stiti cumva de la ce mi se umfla gingiile?sadcryingsad mi s-au umflat langa dinti de sussad si pe o parte si pe altasad
Please ajutor!]

Multumesc! Multa sanatate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Apces cel mai probabil ai mancat un mar nespalat sau altceva nespalat sau ai bagat degetele in dintii si ele fin murdare s-a infectat gingia sau te-ai taiat cu vreo samanta care a patruns intre dintii si s-a infectat daca imflamatia este lasata las-o asa dar daca se face mai mare si se umfla cu puroi du-te la denstist ca sa iti dea drumu la infectie

3 răspunsuri:
| BuBuRuZaForEver a răspuns:

Asa patiam si eu! stii ce m-a invatat un doctor sa le frec cu sare pe fiecare zi! intareste gingiile si iti pastreaza dinti albi.incearca si tu daca vrei succes! si imi vei spune rezultatul te rog

| Christinne8 a răspuns:

Ai apces.
Du`te la dentist.

Răspuns utilizator avertizat