| Iuliafta a întrebat:

Buna,știti de ce după masă îmi vine să vomit, înainte vomitam imediat ce mâncăm la baie fara sa vreau dar în seara asta m-am trezit la 3 cu greata și îmi venea să vomit într-una și m-am culcat înapoi m-am trezit după aia după vreo două ori așa până când m-am culcat și când m-am trezit am vomitat direct tot ce mâncasem și o durere îngrozitoare de burta, ce as putea lua? s-au niste pastile pentru voma s-au ceva de genu asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Si inca n-ai fost la medic?

| darrio2007 a răspuns:

Din moment ce nu precizezi ce ai mancat, greu de spus.
Niste analize te-ar ajuta.

Răspuns utilizator avertizat
| gabicoo a răspuns:

Mergi urgent la un medic.

| DoarDorr a răspuns:

Nu stim. Doar medicul tau, dupaniste analize iti va spune.
Daca intr-adevar mananci mult si orice porcarie, ai ficatul praf. Mergi la medic.

| Iuliafta explică (pentru DoarDorr):

Nu mănânc mult au fost făcute exagerari care le crezusem multă vreme nu mănâncam nimic o perioada și când am început să mănânc normal credeam că e prea mult...