| BlueIrINA a întrebat:

Stiti vreo lotiune buna pentru albirea tenului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista lotiuni pentru albirea tenului!
Din pacate, tenul si pielea sunt parte din mostenirea genetica de la aprinti, care nu se pot schimba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te sfătuiesc să nu!

| BlueIrINA explică (pentru anonim_4396):

De ce?

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlueIrINA):

Câteva dintre aceste produse conțin anumite substanțe chimicale care pot îndepărta protecția naturală a pielii, potrivit medicilor.
Potrivit experților, însă, efectele acestor produse de albire a pielii pot fi devastatoare. "Noi am diagnosticat primul caz de cancer de piele la femeile care au folosit aceste creme de albire pentru o perioada îndelungată", afirmă doctorul dermatolog Fatimata Ly din Dakar.
Infecții, acnee și creșterea părului facial sunt alte efecte secundare cu care femeile care folosesc astfel de creme riscă să se confrunte.
Eu sunt albă și mi-ar place să fiu puțin mai brunețică. Asiaticele folosesc mult aceste creme. La fel și femeile de culoare. Eu zic că ar trebui până la urmă să ne mulțumim așa cum suntem lăsați să fim.winking

| BlueIrINA explică (pentru anonim_4396):

Am nevoie pentru ca m-am bronzat neuniform... nu de alta

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlueIrINA):

Aa, păi asta e alt-ceva. Chiar nu am idee. Poate se va duce de la sine. Măcar acum ai învățat cum sa procedezi data viitoarewinking big grin