| Daiana90 a întrebat:

Stiu ca e o intrebare absurda, dar sunt nelamurita.Stiti vreo metoda (in afara de operatii sau chestii de genu) pentru cresterea sanilor.Sunt fete din clasa mea care erau plate si le-au crescut in cateva luni mai mult decat mine(eu avand deja cat de cat). Am o vecina de 11 ani care le are dublii si eu am 14 ani. O colega de clasa care nici nu i-a venit ciclul de la plata a ajuns sa le aibe mai mari decat ale mele in nici jumatate de an.Va rog...parca au ramas pe loc.Am auzit si ca daca mananci porumb cresc imi repede dar nu stiu daca e adevarat...in fine va rog orice sfat daca aveti e bine venit. mersi:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Nu iti face griji de asta.
Oricum, daca chiar vrei sa stii asta pentru mai tarziu citeste asta: http://www.soothe.ca/articole/articol_58_sani.htm

| BRG a răspuns:

Bună încearcă tinctură de mărar de la farmacie, sau plafar, şi o să vezi ce sîni faini o să ai ca merele.

| ViseColorate_4467 a răspuns:

1. exercitiile fizice nu favorizeaza cresterea sanilor ci doar ii modeleaza.
2. nu te lua dupa superstitiile de genul asta cu porumbul si cu nu stiu ce, sunt doar niste porcarii.
3. fiecare organism se dezvolta in felul lui, nu te ingrijora, esti inca mica, nu te speria ca nu o sa iti mai creasca, toate la timpul lor

te-am pupat:*

| Alex_7297 a răspuns:

La băieţi le place ţâţele mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii clown

| Lilik a răspuns:

laughing ce va mai masurati in tate. nu te mai gandi atata la asta, esti inca in clasa a 7-a sau a 8-a banuiesc nu? o sa mai creasca un pic, depinde de organism. Si chiar daca nu-ti mai cresc ce atata mare tragedie din asta.crezi ca nu o sa fie baieti care or sa te aprecieze asa cum esti? nu te agita pentru lucrurile si oamenii superficiali.

| gabitza_6878 a răspuns:

Impreunezi palmele la nivelul umerilor si apesi
ar trebui sa ajute pentru crestere... dar de unde stii ca le-au crescut sanii asa...subit? helloo! s-a inventat sutienul cu push-up laughing

| DacaVreiSaVeziNimikTeRogSaDaiUnCLICK a răspuns:

Draga mea am si eu o colega care nu ate deloc sani si poarta sutien asa ca nbu te ingrijora caci pot purta si sutien degeaba

| deia a răspuns:

Buna. De ce iti faci griji? Nu ai niciun motiv.
Sanii tai vor creste odata cu trecerea timpului, nu cresc dintr`o data. Ai rabdare. esti inca mica.
Chestia cu proumbul este o mare porcarie oh go on.
Si exercitiile sunt pentru modelare nu pentru crestere.
Am si eu colege in clasa care inca se plang ca au sanii mici, dar le spun sa nu`si faca giji, vor creste in timp.

Apropo : Alex ziceai ca tie iti "place " sanii mari...mda straight face.
Nici chestia asta nu este adevarata, sunt foarte multi baieti care prefera sanii mici decat niste balcoane imense.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare organism se dezvolta altfel. Mi se pare o porcarie treaba cu porumbul(nu am auzit asa ceva niciodata). Asteapta ca ti se vor dezvolta si tie.Ai doar 14 ani! Nu iti face griji, mai ai timp.