anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

stiu ca este o intrebare cam ciudata, dar am s-o pun.

Sunt fata, am 12 ani. In ultimele saptamani ( 1-2 luni ), cand am avut nevoie la baie m-am abtinut drastic, chiar de dimineata pana seara. N-am mers la toaleta de sila... straight face Acum simt dureri in zona rinichilor si a burtii.

M-AM TINUT CHIAR SI O ZI INTREAGA.

Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ce ţi-a venit să faci prostia asta?
Mergi la doctor.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai indicat ar fi un control la medic pentru diagnostic ( eventual investigaţii suplimentare ) şi tratamentul aferent.

Toate cele bune şi multă sănătate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Vai de mine,de ce-o trebuit să faci asta,nu ştiu!
Du-te la medic,mergi la toaletă ori de câte ori e nevoie, nu ai voie să stagnezi, când te scapă, te duci, ce mare lucru.
Te pup!

| AnnaMaria27 a răspuns:

Iti dai seama ca nu este de bine! Indicat ar fi sa nu te abtii mai mult de 6 ore, deoarece iti va cauza!
Cel mai bine ar fi sa te duci la medic.
Aici nu cred ca vei gasi un raspuns prea util.
O zi buna! happy

| RefinedStrings a răspuns:

Sa mergi la doctor si sa ii spui asta. Nu stiu daca la fete exista piatra la rinichi. Dar cu siguranta nu este sanatos sa ai o pauza de dimineata pana seara mai ales in regim de cateva saptamani, la a merge la toaleta.

| diverse a răspuns (pentru RefinedStrings):

Da exista si la fete piatra la rinichi nu se tine cont ca e baiat sau fata e se manifesta

| HoneyPot a răspuns:

Posibil sa fi facut o constipatie severa. Incearca bisacodil/dulcolax 5 mg seara. Probabil ca vei avea dureri ceva mai mari pana la eliberarea colonului dupa ce ai luat acest medicament.
Cat despre rinichi, nu cred ca e vorba de ei. Daca te-ai abtinut de la urinat ar trebui ca vezica sa fie principala afectat, deci sa simti dureri in abdomenul inferior in zona pubiana. Durerile de colon pot sa radieze spre spate dand impresia de durere de rinichi.

| camay14 a răspuns:

Asa fac si eu happy Nu esti singura :* Consulta un doctor, scumpo :*

| AntonioDumeIoan a răspuns:

Du-te la un medic

| Нико a răspuns:

Uff.e normal sa te doara.imi pare rau. daca nu trece peste 2-3 zile mergi la medik poate iti va recomanda el ceva
please funda>>