| Alex5373 a întrebat:

Buna, stiu ca este o intrebare mai stupida dar am nevoie de ajutorul vostru. Sunt pe antibiotice de 5 zile si maine este majoratul celui mai bun prieten. Am luat ultima pastila in seara asta la ora 8. Pot sa consum alcool maine fara sa mi pun sanatatea in pericol
Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, dar nu mult. Adica poti bea in limite absolut normale 50 ml de tarie sau un pahar de vin sau o bere si, in plus, o gura sau doua de sampanie. Nu depasi limitele unei petreceri obisnuite.

| roxyroy a răspuns:

Nu e foarte periculos efectul antibioticelor durează câteva zile de la ultima pastila

| MihaiNicu23 a răspuns:

MInim 12 ore ar trebui sa treaca d ela ultima pastila, dar daca vrei ca tratamentul cu antibiotic sa isi faca efectul ar trebui sa treaca vreo 2-3 zile de la terminarea tratamentului cu antibiotic.