| Ralucaaaaaaaaaa a întrebat:

stiu ca multi tineri au aceasta problema, dar nu ma ajuta cu nimic! Am 1, 70 m inaltime si 48 kg, multi imi zic ca sunt chiar ok, chiar slaba, dar cand ma vad in oglinda ma apuca dispararea, coapsele sunt pline de grasime, ma simt naspa si sunt din ce in ce mai trista. Uneori chiar beau numai apa, mama vrea sa ma duca la doctor si sa vada ce e cu lipsa mea de mancare. dar ideea e ca nu am lispa de mancare, ci vreau sa am lipsa de grasime! HELP ME PLISSsadsadcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Esti sub greutatea normala. La 1.70 trebuia sa ai cel putin 50 kg.

| anutza a răspuns:

Pentru a aia un corp bine prioportionat si a scapa de acea grasime inestetica fa exercitii, infometatul nu e o solutie nu vei slabi unde vei

| kiddutssa a răspuns:

Daca esti la varsta adolescenteti e si normal sa ai coapsele mai dezvoltate, din punct de vedere anatomic daca ai verifica pe net ai vedea ca la aceasta varsta corpul femeii se pregateste pentru a intra in viata natura si a da nastere...nu trebuie sa te impacientezi, daca prietenii iti spun ca esti ok, este perfect. mai ales la inalimea pe care ai zis ca o ai este totul ok. in principiu pentru a fi cat mai echilibrata din acest punct de vedere trebuie ca inaltimea sa fie cu 10 mai mare ca greutatea, adica daca ai 1.70, ai putea avea si 60 de kg ca tot ai arata ok. deci nu-ti fa probleme.

| Shaddar a răspuns:

Daca te infometezi, corpul va consuma o mica parte din tesutul adipos stocat (o zi, 2 merge asta), apoi incepe sa iti consume tesutul muscular. Vrei sa slabesti? Fa cardio, nu te infometa.