| Fj_Daria_1985 a întrebat:

stiu ca nu e cea mai desteapta idee sa pun o intrebare serioasa aici, dar alta mai buna nu imi vine momentan.
Am 16 ani si m-am apucat de fumat acum un an si jumatate, au fost vreo 6 luni nu consecutive in care nu am fumat absolut deloc si apoi zile in care am fumat 5 tigari, in ultimele 4 luni insa am inceput sa fumez 10-15 chiar si un pachet pe zi si simt ca imi cedeaza plamanii, am respiratia ingreunata si nu stiu exact daca de data asta este de la raceala. Voi ce spuneti? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ariamont a răspuns:

Posibil sa fie si de la raceala. Incearca sa fumezi mai putine, poate o sa te simti mai bine. Si ca sa poti sa fumezi mai putine cumpara-ti niste bomboane, mere, sau ceva de rontait, ca sa uiti de tigari.

Insanatosire grabnica! kiss