anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna

stiu ca nu puteti da un diagnostic corect, dar as vrea sa imi spuneti pe aproape

cu ochiul drept vad bine, si la departare, si aproape, nu am nicio problema. cu cel stang insa, vad, dar nu recunosc literele. stie cineva cam ce as putea sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca aveti o dificienta de vedere intre cei doi ochi, trebuie sa faceti un consult oftamologic pentru a vedea cum se poate corecta acest lucru care poate cauza scaderea vederii.

| Corina a răspuns:

Se poate ca ochiul stang sa aiba o deficienta de vedere, care trebuie indreptata. Acest lucru se poate face numai consultand un medic oftalmolog, care iti va face o serie de masuratori la niste aparate si care va stabili diagnosticul si tratamentul daca este cazul, sau va prescrie ochelari pentru corectarea vederii.