| Sparklingskies a întrebat:

Bună. Stiu că sună penibil dar am o frică în mine de mai bine de 7 ani și anume că mi-am pus în gând o dorință negativă "Îmi doresc foarte mult să mor în somn" și mi-e frică să nu se îndeplinească. Efectiv m-am săturat să suport frica asta care nu mi dispare niciodată din gând. Mă gândesc non-stop că o dată și o dată se va întâmpla și din această cauză nu mă pot bucura de nimic. Am încercat să trec peste dar efectiv nu pot și nu știu ce aș putea face să pot scăpa de chestia asta care nu-mi dă pace și nu mă lasă noaptea să dorm gândindu-mă că nu o să mă mai scol următoarea zi? Ce aș putea face în acest caz? Cum aș putea să trec peste această obsesie? Uneori simt că nu mai am aer și că mi se face rău de atâta frică permanentă. Rog seriozitate vă rog happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa vezi de urgenta un psihiatru, ca nu poti trai cu frica mortii zi de zi.
Esti tanar, sanatos si nici un motiv sub soare sa mori in somn.
Mergi la medic sa primesti tratament si ajutor psihiatric, fiindca nu este normal sa traiesti cu frica asta, viata fiind foarte frumoasa si lunga pentru tine si o poti trai frumos si fericit alaturi de persoanele dragi.
Daca noi astia care am tercut printr-un cancer care te omoara, si care poate reapare avem dorinta sa ne bucuram de viata, sa traim cat mai frumos si mai fericiti, de ce ai avea tu asemena ganduri sumbre cand esti tanar si sanatos?

2 răspunsuri:
| Cksihja a răspuns:

Am și eu problema asta așa aerisesc camera bine de tot și adorm doar atunci când sunt obosit, atunci nu-mi mai pasă de nicio frică pe care o am.

| BabaOarba a răspuns:

Nu dorinta respectiva este problema. Ar trebui sa vezi un psiholog sau psihiatru, pentru ca pare sa fie o problema de anxietate.

Daca nu era dorinta respectiva, ar fi fost altceva. O frica tot ar fi existat. Nu asta e cauza.