Incearca suplimente.
Si wtf, painea nu ingrasa asa mult cum cred altii, nu ingrasa aproape deloc, iar proteinele ( carne, lapte, branza, oua ) te ajuta sa pui masa musculara, grasime foarte putin. Carbohidratii ingrasa ( cartofi, orez, etc. ) in cantitati mari, in special cartofi prajiti. Si chestia cu 9 seara e o tampenie, mancarea se digera in aprox. 2 ore, daca te culci la 11 nu te afecteaza cu NIMIC 9 seara, nu conteaza ora fixa, mananca fix inainte sa te culci si o sa te ajute sa te ingrasi.
Sa mananci cat mai multe dulciuri si muulta mancare, paine si sa nu faci sport.
6 mese pe zi..manaca unt,bea suc acidulat,inghetata, popcorn, chestii care te ingrasa, e ff usor sa te ingrasi, mananca ciocolata. funda?
Daca ai un metabolism ridicat [adica mananci mult si nu te ingrasi] e mai bine daca nu pui nimic pe tine. ma refer la masa adipoasa.Ar fii mult mai indicat sa depui masa musculara deoarece asa nu iti vei da metabolismul peste cap [daca til dai => ca o sa te ingrasi ca naiba si sigur o sa iti fie greu sa slabesti]
Multa bafta!
funda?
Mancare cu mult ulei. carne de porc. lapte, ranzeturi.
si eu am vrut sa ma ingras si m-am ingrasat 15 kg in 2 luni, acum ma chinui de imi ies ochii din cap sa slebesc. am dat doar 5 kg in 3 luni. mai bine nu incerca sa te ingrasi. eu ma duc si la sala de 3 ori pe saptamana si e foarte greu sa slebesti. papa
Multumesc pentru sfaturi dar eu maninc chiar multa piine si dulciuri, proteine, carne dar tot nu ma ingras pot sa manic si la 9 seara dar tot nu ma ingras alte metode mai aveti?