| Antoniaaaa1353 a întrebat:

Stranut mareu si imi e frig si imi curge nasul. Credeti ca este semn de raceasa sa ma imbrac gros?(eu port mereu sosete acum stau si cu pjamale.Azi am stat toata ziua asa ) E bine scu srau imbravata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ceai de lamaie cu miere/o baie calduta si apoi o frectie.
Daca ai in casa, poti lua un fervex.
O zi buna sa ai si multa sanatatehappy

| Dreamer a răspuns:

Atunci când racesti nu trebuie sa te imbraci gros - asta e mentalitatea proasta a romanului transmisa din generatii in generatii prin vorbele,, babesti''....genul de vorbe precum,, te trage curentul''. Ai racit din cauza unui virus, nu racesti pentru ca este frig afara, chiar daca ar fi fost. Nurofen Raceala si Gripa vreo 2-3 zile de 2 ori pe zi o sa te puna pe picioare. Mananca legume, fructe si lactate mult in acest timp. NU TE MAI INFOFOLI ca nu rezolvi absolut nimic!

| RikuDoku a răspuns:

Probabil este o simpla raceala ia si tu vitamina C si sprei de nas si iti trece in 2-3 zile.