Am avut si eu sinuzita, e drept ca nu o forma asa grava, sau cronica precum a ta, Insa, m-a deranjat cateva saptamani, am luat si medicamente si nimic. Am studiat pe net si am citit despre inhalatii. Am facut de vreo 2-3 ori si am scapat de sinuzita.
"Inhalatiile cu plante puternic aromate se pot face acasa, de preferinta seara, ca sa nu se mai iasa din casa.
Intr-un vas mai mare, cratita sau oala, pune la fiert doi litri de apa. Cand aceasta clocoteste, inchide aragazul si adauga in apa busuioc, cimbru sau cimbrisor, menta, levantica. Acopera vasul si lasa cateva minute sa se infuzeze, dupa care acopera-ti capul cu un prosop mai mare sau un cearsaf si respira aburul emanat din infuzie.
Procedura ar trebui sa dureze cam 15-20 de minute, cat suporti, dar nu mai mult. Ar fi bine ca vasul sa fie asezat pe un resou sau in el sa pui un fierbator mic, pentru a avea o cantitate de abur egala, pe toata perioada procedurii. "
Multumesc! voi incerca! e chiar grav?
Prietenul meu a avut si cred ca inca are sinuzita, a fost internat in spital i s-a facut injectii pana cand s-a hotarat sa il opereze cand am vazut cum a procedat doctoru nici nu imi doresc sa imi amintesc.A scos un fel de andrea si i la bagat pe viu pe nas pana in frunte unde i-a scos puroiu. Dupa aceasta experienta inca mai are nasul infundat este si operat de polipi dar nu mai are dureri. Operatia nu e asa usoara trebuie sa rezisti si sa te pregatesti bine pentru o astfel de decizie.Multa sanatate.
Multumesc! chestia asta cu andreeaua mi-a mai zis-o cineva
Pai cam asa este operatia asta si dupa operatie trebuie sa te feresti de frig.Mult noroc.
Mersi la fel!
Mersi la fel!
... te inseli. Pe vremuri nu era o operatie prin care sa nu te doara, insa acum exista. Nepotica mea de cativa ani a avut asa ceva, abia respira, saraca si avea alte simptome aiurea.
S-a creat o operatie prin care iti curata tot puroiul, pana la radacina acestuia, impiedicand recidivarea, cel putin asta a garantat medicul, iar ea find mica nu ar fi putut suporta o astfel de operatie cu durerile pe care le descrii. A fost anestezie, nici n-a stiut ce se intampla, iar in prezent e o fetita fericita... fara griji.
Consulta mai multi medici, o sa vezi. o sa reusesti sa scapi de ea, fara sa mai revina.
anonim_4396 întreabă: