| IonelaBianca a întrebat:

Sunt adolescenta si am un complex cu privire la constructia corpului meu. Am corpul in forma de clepsidra insa este foarte lat. Nu am cine stie ce burtica, dar nici slaba nu sunt ci bine facuta cu inaltime potrivita. Intrebarea mea este daca exista vreo posibilitate de a-mi suptia corpul si care este solutia? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BlueEyes a răspuns:

De ce sa iti "subtiezi" corpul? Asa e forma corpului tau, sunt multe fete asa. Poti sa faci sport pentru a-ti modela corpul cat de cat, alergatul, mersul pe bicicleta, inot, orice fel de sportwinkingEu zic sa nu iti faci probleme, asti bine cum esti. Nu cred ca exista vreo persoana care sa fie multumit 100% de cum arata! Eu am fundul mai "bombat" (ca al lui J. Lohee hee ) si nu eram multumita de el pentru ca prietenele mele au fundul mic, dar acum m-am obisnuit si nu il mai vad ca un defectwinking. Succes in tot ceea ce faci! Sportul cred ca e solutia pentru un corp sanatos si frumoswinking.:*

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Da vrei sa fii cat batul?straight face
tine un regim sau mergi la sala zilnic ca tot e vacanta ca alte sanse nu vad.mergi pe jos sau alearga! succes!

| Petronela a răspuns:

Buna! Cel mai bine e sa ramai asa cum esti si sa nu-ti doresti sa fii o slabanoaga(scuze). Daca totusi Vrei lucrul asta te sfatuiesc sa tii regim(cura/dieta), sa faci sport etc

| madutza_dwdwlyna a răspuns:

Fructele, legumele si sportul

| madutza_dwdwlyna a răspuns:

Salatele,
Sportul,
Fructele.

| Cuuukii a răspuns:

Esti bine asa cum esti
incearca sa nu te ingrasi atuncia chiar vei fi complexata.
nu lua pastile sau ceva de genu
asa esti uhee hee
:*succes

| nuitizic a răspuns:

Alergatul te ajuta sa mai dai jos din solduri sau sa iti mai micsorezi funduletul tongue si tine putina dieta, de preferat sa te duci la un nutritionist sa iti faca un program de regim si rezultatele o sa apara! In aceeasi situatie a fost si prietena mea

| lacracoolgirl a răspuns:

Poti incepe sa faci sportwinking asta ajuta mereu