De ce sa iti "subtiezi" corpul? Asa e forma corpului tau, sunt multe fete asa. Poti sa faci sport pentru a-ti modela corpul cat de cat, alergatul, mersul pe bicicleta, inot, orice fel de sportEu zic sa nu iti faci probleme, asti bine cum esti. Nu cred ca exista vreo persoana care sa fie multumit 100% de cum arata! Eu am fundul mai "bombat" (ca al lui J. Lo ) si nu eram multumita de el pentru ca prietenele mele au fundul mic, dar acum m-am obisnuit si nu il mai vad ca un defect. Succes in tot ceea ce faci! Sportul cred ca e solutia pentru un corp sanatos si frumos.:*
Da vrei sa fii cat batul?
tine un regim sau mergi la sala zilnic ca tot e vacanta ca alte sanse nu vad.mergi pe jos sau alearga! succes!
Buna! Cel mai bine e sa ramai asa cum esti si sa nu-ti doresti sa fii o slabanoaga(scuze). Daca totusi Vrei lucrul asta te sfatuiesc sa tii regim(cura/dieta), sa faci sport etc
Esti bine asa cum esti
incearca sa nu te ingrasi atuncia chiar vei fi complexata.
nu lua pastile sau ceva de genu
asa esti u
:*succes
Alergatul te ajuta sa mai dai jos din solduri sau sa iti mai micsorezi funduletul si tine putina dieta, de preferat sa te duci la un nutritionist sa iti faca un program de regim si rezultatele o sa apara! In aceeasi situatie a fost si prietena mea
anoooonimm77 întreabă: