Nu incerca cu diete cum ar fi renuntarea la paine sau carne sau alte alimente ESENTIALE pentru organism. In felu asta o sa devii anemica nu slaba.Anemica dar grasastiai ca se poate? Au incercat parintii la un var al meu care tot asa avea cateva kg in plus si dupa 1 luna a ajuns la spital pentru ca nu mai avea vitamine il el deloc.Si slabise din tesutu muscular nu adiposPoti face sport, poti sa limitezi mancarea dar nu sa reduci de tot un alimentcrede-ma ca e cea mai buna solutie.Nu te infometa.
Salut Alice! Eu, una, sincera sa fiu, admir persoanele grasute doar pentru ca, rezista la injuriile si criticile altor oameni.eu am vazut persoane, multe, grasute, asa ca tine.care se imbolnavesc de la tot noroiul asta adus din partea lor!. Asa ca, eu te sfatui sa nu ii bagi in seama pe acele animale.cu cat ii ignori mai mult, cu atat se oftica mai tare . Sa revenim la sanatatea ta; Deci.
Poti tine o dieta. dieta daneza! stiu ca nu e buna pentru copii, dar in situatii ca astea, poti face orice, asa-i?! Cauta pe google, dieta daneza.Si sportul. of, of.Am auzit de la unele persoane ca nu fac sport din cauza oamenilor imaturi, care rad pe seama celor care se chinuie. Poti face tae-bo. 30 min. pe zi ar fi suficient.Cauta pe youtube,"exercitii tae-bo"! sigur gasesti.Vezi ca sunt pe serii. Faci una dupa alta pana ajungi la 30 min.Bafta!:-x
Pupici
Păi, nu este o problemă foarte gravă.
Dacă copii râd de tine, ce? trebuie să le dai satisfacţie?
Nu, nu trebuie să le dai satisfacţie, mergi cu capul înainte, fără ai băga în seamă, şi atunci vei vedea că nimeni nu o să mai râdă de tine că eşti grasuţă.
Însă, încearcă să ţi o dietă.
Dieta cu supă de pui :
Dieta pe baza de supa de pui se incadreaza in categoria dietelor ce au drept scop reducerea numarului de calorii pentru a scapa de kilogramele in plus.
Sau du-te la un nutriţionist, sau chiar poţi întreba un nutriţionist online: http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/nutritionist+online
Nu inteleg de ce te intereseaza parerea altola? si eu sunt foarte slab si am 19 ani si se face foarte mult misto pe subiectul asta dar eu nu pun la suflet.si sincer problema ta e ca nu te simti bine in pielea tadaca vrei neaparat as slabesti reunnta la paine, la carne (de fapt doar mai putin)si foarte mult alergat o sa dea rezultate
Hey! Nu am de ce sa iti raspund urat, decat sa te ajut. Un lucru care tear ajuta foarte mult este sala de fitness. Daca mergi acolo o data la 2-3 zile timp de o luna - doua sigur da rezultate. Sau daca nu vrei sa mergi la sala, dimineata pe la 8 imbracate sport si fa cateva ture in jurul blocului/casei.
Eu iti mai spun ca nu trebuie sa manaci seara, sa te abtii la dulciuri si sa nu faci exces de carne si de grasimi si sa bei multa apa (2L/ZI)
Daca ai pofta de dulciuri, mananca un mar sau orice fruct si mananca legume( poti sa iti faci salate gustoase:)) )
Daca vrei sa slabesti la tien acasa, incearca exerxitsiile astea:
Http://www.topfeminin.ro/fitness/exercitii+pentru+abdomen+si+coapse
http://www.pravaliata.ro/exercitii.htm
http://video.ele.ro/u9p9ccIhZ7W/Abdomen_si_coapse_fortificate.html
http://www.youtube.com/watch?v=p1DuYw8dxZs
http://www.florentina.ro/index.php?cat_id=10
Sper ca te-am ajutat. Bye si mut succes:*
Mie mi'e rusine sa ma duc la strand ca sunt slabCum renunt la antrenament ma fac scheletDaca trece 1 saptamana in care sa mananc mai prost din cauza la stres si altceva ajung scheletSi tu te plangi ca esti grasaam 1. 65 inaltime si doar 50 kilograme
Buna!
Cea mai buna metoda pentru a da jos kilogramele nedorite este abtinerea de la mancare.Crede`ma! Poti da jos si pana la un kilogram pe zi, iar daca ti se pare prea "exigenta" dieta, poti manca mere verzi in locul meselor, macar o perioada si sa vezi ca vor fi rezultate vizibile, iar daca vrei sa iti mai subtiezi putin picioarele, fa niste genoflexiuni!
a si. am uitat! fara sucuri! numai apa plata.
sa stii ca tine! si vei avea rezultatul dorit
te-am pupat! fundita?
Buna, pai pentru inceput nu trebuie sa iti fie rusine de ce spun ceilalti si sa fii tu.Ca sa slabesti trebuie sa te abtii nu numai de la dulciuri dar si de la paine si grasimi, dar asta nu este suficient.Chiar daca tii dieta asta nu inseamna ca o sa slabesti numai pe baza ei.Trebuie sa te mentii si facand mult sport. Un "full pack" ideal pentru slabit ar fi asa:
-20-60 abdomene fata(faci cate poti dar sa fie intre valorile acestea)
-20 genoflexiuni(pe care le faci treptat, in fiecare zi, marind exercitiile)
Atentie! Acelasi lucru va trebui sa il daci si cu dieta, adica sa o iei treptat.Mannca multe fructe, peste si lactate.
NU UITA! TOATE TREBUIE SA LE IEI TREPTAT!
Iti doresc mult succes si sa stii ca nu trebuie sa iti fie rusine sa iesi in lume! Arde mai multe calorii decat mananci!
Pai ma confrunt si eu cu aceeasi problema...grasimea.nu iti recomndat o dieta dar iti recomdat sa rduci painea si uleiul(nu sa renunti d tot, doar sa mai reduci din cantitate) si iti my recomdat sa faci mult sport:sa alergi, sa dansezi etc.la mine functioneaza. si apropo:nu e bine sa dai atat de multe kilograme jos intr-un timp atat de scurt pntru ca nu e sanatos si plus de asta ti se va lasa pielea si va fi inestetica.mai bine slabesti incet si bine. te pup:* si spor la slabit
In nici un caz abtinerea de la mancare nu este o solutie. Crede-ma ca am incercat si eu si nu o sa reusesti. Evita dulciurile, seara nu manca dupa ora 7. Renunta la paine si la mancarea prajita. INCEARCA sa o inlocuiesti cu mancare fripta sau fiarta cat mai multe legume su fructe... este bine sa iti fixezi cateva mese si sa le respecti ora. Si pentru scaderea poftei de mancare i-ti recomand apa minerala, inainte de masa sa bei un pahar de apa calda in care ai stors lamaie; sau o lingurita de miere inainte si dupa masa. Pentru urgente ceaiul verde ramane cea mai buna metoda. Sper ca am fost de ajutor. fundita?
Incearca sa numai mananci paine deloc dechi orice ai manca fara paine si incearca sa mai scoti din dieta ta carnea sa fie cat mai putin. Aaa si inca ceva cum ai 13 ani si treci a 8?