anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt baiat si am am 40kg si 156cm e bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Mai pune vreo 5-6 kilograme pe tine, ca esti cam slab.Greutatea ar trebui in mod normal sa fie inaltimea -10.Dar ar fi fost recomandat sa dai si varsta, ca variaza calculul de mai sus in functie de varsta.

6 răspunsuri:
| Michael54654654 a răspuns:

Buna 40kg si 156 cm e bine,
Eu am 43kg si 155, 12 ani.
Este perfect.

| Λndrei a răspuns:

Pai si cati ani? Poti sa ai 18 si nu e bine deloc laughing. Daca ai sub 14-13 poate...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!

Depinde de cati ani ai dar esti prea slab eu la 10 ani aveam 42 de kg si 158 si era prea putin trebuia sa ma ingras 10 kg si acum am 17 si sunt super schiloada

| BananaSuparata a răspuns:

Prea slab, mai trebuie 10 kg.Dar totusi depinde cum vrei sa fii.Slabanog si moale sau sa fii un baiat mai bine facut si mai solid.Ingrasate natural deci nu manca repede si altele.Mananca mult si incet ca se va depune pe corp nu doar pe burta si mai fa si exercitii daca vrei.Numa bine.

| cosy1997 a răspuns:

Perfect

| Deliuk a răspuns:

Da, este foarte bine