Poti dar sa nu faci salturi sau sa alrgi cu viteza mare.Cel putin mie asa mi-a spus doctorul cand am avut piciorul in ghips dar alerg destul pentru a ma mentine in forma. Funda!
Parerea mea este sa mai stai o perioada scurta de timp inainte sa te apuci sa alergi
Cred ca e mai bine sa incepi sa faci niste exercitzii simple, alergare usoara si cate putin cateva zile.Incearca sa alergi in fiecare zi din ce in ce mai repede altfel poti sa iti fracturezi din nou piciorul si sa ai probleme grave pe viitor. fundita
Eu spun ca trebuie sa nu alergi chiar acum dar cam peste 2 luni poti incepe incet sa alegri.totusi asculta si sfatul medicului
Depinde ce simti tu cand alerg. Daca alergi macar cam 600 de metri inseama ca ti-a trecut. Dar daca simti ceva [Te doare sau altceva], du-te la un doctor sa iti spuna "De ce te doare piciorul". Poti sa dai si VoT? PlzZz?
Buna.Eu cred ca ai putea incepe sa alergi dar sa nu exagerezi.Azi putin, maine putin si dupa aceea cum o faceai inainte.
Inainte eram sportiv (sky fond), si toamna, primavara si vara faceam alergare si forta. Oare sa incep sa fac iar [ma refer incet, ca Zoli (profesorul) intelege, ca am mai fost sa ma uit la colegi]?
Mario1996 întreabă: