| HeaDShoT_3065 a întrebat:

Buna!

Sunt baiat si am avut piciorul fracturat. Acum de 3 luni am dat ghipsul jos.

Oare e bine sa incep sa alerg?

P. S: Am 10 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MyWorld a răspuns:

Asta nu prea iti poate spune nimnei in afara de medic. Pentru ca noi nu avem de unde sti cum este starea actuala a piciorului tau. Chiar daca nu am nici un fel de pregatire medicala, cred ca nu este bine sa incepi prea tare. La in cpeut alergare usoara, dar nu prea mult timp. Apoi poti mari timpul.
Sper ca te'am ajutat!

4 răspunsuri:
| Timberland a răspuns:

Intreaba medicul

| vyutsuu a răspuns:

Pai.eu cred ca e bine...deoarece asa iti mai revi.dar sa nu alergi tareeee

| luciana200972 a răspuns:

Pe distante scurte si gradat, incepi treptat si dc piciorul incepe sa doara oreste-te, nu-l solicita foarte tare

| MenInShadow a răspuns:

Nu! daca ti-ai dat ghipsul jos, e bine sa mai astepti vreo 3-4 luni pentru ca urmatoare fractura s-ar putea sa fie ruperea foarte urata a piciorului sau ranirea foarte grava pe un timp indelungat. Fratele meu a patit asa. Si-a scrantit urat de tot piciorul, dupa 3 luni si-a scos ghipsul la spital, si dupa 2 luni s-a dus la footbal, si de data asta si la rupt calumea de a stat 6 luni cu el in ghips... funda?:X