| mtc25877 a întrebat:

Buna,sunt clasa a 8 a si deja ma gindesc ca vreau sa devin un medic dentist(stomatolog),puteti sa-mi spuneti ce trebui sa invat foarte bine.
p.s stiu ca trebui sa invat chimie, fizica, si biologie...dar care sunt temele care imi vor trebui
multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Chimie, Fizică, Biologie.
Tocmai la facultate vei învăța ceea ce trebuie, idee este să treci prin liceu să ai cunoștințe despre chimie, biologie și fizică iar apoi la facultate totul se i-a de la zero, nu o să te mai ajute prea mult cunoștințele din liceu.

| mtc25877 explică (pentru Azµre):

Iti multumeskk de rs...mi-e frica de examenul de adimitere
eu nu stiu cam bine fizica nici chimia oare daca ma voi apuca acum de fizica si chimie cum crezi va fi totul bine?

| Azµre a răspuns (pentru mtc25877):

Admiterea nu e așa grea, mai greu este bac-ul, tu prin a 11 a să te hotărăști bine ce vrei să faci și atunci pui accentul pe anatomine, pe chimia organică și ce se mai cere happy. Poate ai noroc și nu se mai intră pe examen, astea se schimb de la an la an.

| mtc25877 explică (pentru Azµre):

Dar chimia organica si anatomia n ce clasa se invata?
dar daca nu stiu chiar bine temele la chimie si fizica din anii precedenti...cum crezi aceste teme din anii precedentzi care nu le-am invatat imi vor trebui

3 răspunsuri: