Eu inainte sa iau meditatii eram paralel cu tot ceea inseamna subiect de evaluare la mate, stiam sa fac doar subiectul 1.Luam doua ore de meditatii pe saptamana.La evaluare am luat 8, 10.Stiu ca iti pare greu, asa am fost si eu.Dar o sa ajungi in clasa a 12-a ca si mine, si vei realiza ca evaluarea e o joaca de copii pe langa BAC.Relaxeaza-te,invata formulele si teoremele,sunt foarte importante.Fa probleme, si tot ce nu stii, rogi profesorul de la clasa sau meditatii sa iti explice. Daca ai culegeri cu raspunsuri, incearca sa intelegi modul de rezolvare, si sa il aplici dupa la exercitiile asemanatoare.Nu te panica, o sa ai timp si o sa iei o nota mare!
Daca dai la filologie o sa faci matematica doar in clasele a 9-a si a 10-a, cate doua ore pe saptamana, la stiinte sociale, faci pe tot parcursul liceului, tot doua ore pe saptamana.Am fost si eu in aceeasi situatie ca si tine, eu am luat meditatii si iti recomand asta.Stiu ca pot sa fie costisitoare, dar crede-ma ca merita.Nu este nimic mai important decat viitorul tau.
Iau meditatii, dar nu ma pot ridica la un nivel cat de cat bun, am foarte mult de recuperat...
Multumesc mult! Mai am o singura intrebare, daca esti la filologie, cum este profilul?
E chiar foarte ok, multa lume crede ca e distractie la filo, dar de fapt nu e chiar asa.Bine,nu e la fel de greu ca la profilurile reale dar tot o sa ai de invatat.La romana, lucrurile o sa fie total diferite de ce ai facut in generala.Nu vei mai face gramatica, o sa fie doar opere literare, texte, care sincer sunt mult mai usoare decat gramatica.O sa faci engleza si franceza in jur de 3-4 ore pe saptamana.Eu fac 4 de engleza si 4 de franceza.Eu sincer am mers la filologie pentru a scapa de mate, fizica, chimie, biologie, pe care le faci pana in clasa a 11-a, dupa toate se transforma intr-o materie, Stiinte, si o sa ai o ora pe saptamana.In a 11-a o sa incepi sa te axezi mai mult pe Simulare si BAC.Nu e un profil greu, doar ca la un moment dat vei avea putin de tocit.In rest, materiile nu sunt grele, daca prinzi profesori de treaba, e si mai bine.Important e sa inveti si sa incerci sa te axezi pe materiile de baza, precum Romana, Engleza, Istorie, Franceza.Nu zic sa nu inveti la celelalte, dar nu iti bate capul foarte tare.Iti urez multa bafta la examen.Nu te stresa, ca nu are rost.O sa fie totul bine, o sa vezi.Trebuie doar putina vointa si determinare, restul vine de la sine.
Eu inainte sa iau meditatii eram paralel cu tot ceea inseamna subiect de evaluare la mate, stiam sa fac doar subiectul 1.Luam doua ore de meditatii pe saptamana.La evaluare am luat 8, 10.Stiu ca iti pare greu, asa am fost si eu.Dar o sa ajungi in clasa a 12-a ca si mine, si vei realiza ca evaluarea e o joaca de copii pe langa BAC.Relaxeaza-te,invata formulele si teoremele,sunt foarte importante.Fa probleme, si tot ce nu stii, rogi profesorul de la clasa sau meditatii sa iti explice. Daca ai culegeri cu raspunsuri, incearca sa intelegi modul de rezolvare, si sa il aplici dupa la exercitiile asemanatoare.Nu te panica, o sa ai timp si o sa iei o nota mare!