Of saracuta de tine.
Incalzeste-ti putin apa si pune-o intr-o sticla. Inveleste sticla intr-un prosop si pune-o sub burtica, acolo te doare tare. Daca ti se pare complicat, atunci inmoaie prosopul direct in apa calda( fierbinte daca se poate, depinde cum suporta si pielea ta ) si pune-o in locul respectiv. Fa asta cam de 2 ori si o sa te aline. Linisteste'te si stai putin "adunata" in pat, o sa-ti aline durerea. Nu-ti face griji, toate trecem prin asta.
Mie cel putin cu asta imi trece, am dureri foarte mare in aceasta perioada si nu ma alina niciun medicament.
Take care draga mea, sper sa te simti mai bine.
Pe mine cand ma doare burta fac orice numai sa nu ma mai gandesc la burta... eventual iau vreo doua trei guri de tuica sau ceva tare ca sa mai diminuez fluxul! ai grija de tine si stai linistita in pat!
Mi-a dat tata o gura de palinca, fiindca a vrut sa faca misto de mine ca e prea puternica. Si s-a diminuat fluxul[ nu stie ce am si totusi mi-a facut un bine] Dar burta inca ma doare ingrozitor si tot am halucinatii!
Of saraca de tine si eu asa am patit, cum au scris si celelalte fete pune o sticla cu apa calda unde te doare si stai in pat. Uita-te la un film, emisiune incearca sa stai pe burta si mai ia un algocalmin! :*:*